Originally Posted by
Tüccar
hayek bey ve onun gibi düşünen beyler;
bizim menkul neden hisselerini sattı?
ve neden büyük hissedar tekbir lot dahi alım yapmadı?bu fiatlardan bizim menkul satarken?
madem şirketin geleceği parlak patron adamsın ona buna yedirirmisin ekmek tekneni sen faydalanırsın değilmi?
zaten 8.4 tl den satmışsın 6 sene önce 5.9 tl fiatlar eğer çok kelepirse senin şirketin için
bırakırmısın ona buna bu hisseyi hanımın bileziklerini satar gene alırsın bir miktar eğer gerçekten cazipse.sen almasan bile eşine dostuna aldırırsın gene istifade edersin bu durumdan değil mi?
değerlendirme hususu biraz karışık gibi geldi ve bazı soru işaretleri uyandırdı kafamda nasıl diyorlardı ayılar ve boğalar borsa jargonuyla ben biraz ayı gibi düşünüyorum galiba.
yazdıklarım forumun bana verdiği hakkı kullanarak hoş vakit geçirmek için yazdıklarımdan ibarettir.hiç kimseyi yönlendirmek amacıyla yazılmamıştır.hiç kimseye yatırım tavsiyesi vermek amacı amacıyla da yazılmamıştır.gidin işinize be her zaman dua edin ALLAH'A işin ehlinden danışmayı nasip etsin sizlere.benim yazılarımı dikkate alarak yatırım kararı vermenizi şiddetle red eder yazılarımın katiyetle yatırım tavsiyesi olmadığını olmayacağını beyan ederim. sadece eğlence amacıyla karşılık beklenmeden yazılmış yazılardır teşekkürler.