-
Eda hanımın %51 hisse ile kalacağını sanıyorsanız aldanırsınız zaman içerisinde %85 ni alacaktır...Megabın fiyatınında çok yukarlarda olacağını zaman içerisinde göreceksiniz...Bossanın 20 tl olacağını fiyatını 5 lerdeyken sebeleri ile anlatmıştım.1 ayda 16 fiyatlara geldi.hem mynet, hem hisse net de yazılarıma bakabilirsiniz....Pazertesi açılışta anlık beklenti bitti diye günlükçü satışı gelecektir müteakiben yönünü yukarıya çevireceğini kısa ve orta vadede 3 lere doğru gideceğini değerlendiyorum..........
-
Hay kalemine sağlık.. Bende aynı senin gibi düşünüyorumm green007...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
1. şirket yeni ekipman yatırımı yaptığını, kapisite oranını %40 artıracağını belirtti.
2. şirket sahibi tek kişiye geçti.dağınık ortaklık bitti.bunun tek başına olması büyüme sinerjisini artıracaktır.
3. Eski şirket sahipleri şirketi ve hisselerini iyi seviyelere taşıyamadı. Yeni sahibi ile bunun gerçekleşeceği...
4. Megap 6 yıl önce halka 2 tl üzerinde halka arz olmuş, yüksek olarak 5 tl görmüştür. şuanki fiyatı çok ucuzdur.
5.önümüzdeki süreçte değişik fiyatlardan çağrı yapılacaktır.%51 almış kişinin öncesinde de borsadan hisse topladığı aşikardır.
6. Borsada sermayesi 13-15 milyon olan zararda,öz sermayesi erimiş borsa şirket fiyatlarının en kötüleri bile 2 tl ortalama fiyatlardadır.
-
Megap aldık bakalım nasıl olacak fikri olan tecrübeli arkadaşlar
-
Satım haberi öncesi İş bankası /deniz çok hisse aldı. İş bnk cuma günü 1.71 ortalama ile net 310 bin lot aldı.toplam takasını 2 milyon lota çıkardı...Bu alımlar şirket sahibinin ortaklık oranını borsa içindede artırıyor olması yada şirkete borsa içinde ortak olanların paylarını artırdığını gösteriyor..şirketi tek başına alanın %51 de kalacağını zannetmiyorum...şirket de toplayacağı kadar hisse toplayacaktır...zaman içinde taşlar yerine oturur...Megap için yeni bir sayfa açıldı..eskiyi unutun...satın almalar sonrası satılan şirket hisseleri genelde 2-3 katı pirimlenmiştir...sasa, bossa, denge, kipa vb....ALANDA SPOR İÇİN ALMIYOR HERHALDE BÖYLE BİR ŞİRKETİ KURUYORUM DESEN 40-60 MİLYON HARCARSIN DA PAZAR BULAMAZSIN....%51 için 9 trilyon net para veren kişi aslında şirketin borç ve alacaklarının maliyetini de satın aldığından bu değeri 2 ile çarpmalısınız....Neyse çok konuşmaya gerek yok 2-3 ay sonra tekrar konuşuruz....ytd.
-
şirketin kısa vadeli 1.7 milyon, uzun vadeli 500 bin tl cik borcu var borç bile denmez yani..
-
Şirketin 4.8 Milyon alacağı var önümüzde ki hafta tahsil edilecek, ertelenmezse. Sermayenin üçte biri. Kasa nakitle dolacak
-
alan alır satan satar, çalkalayacak 1-2 gün sonra sı mutlu son inşallah :)