Bu olumsuz sürece dayanamayıp batacak şirketleride unutmamak lazım. Finansal risk altında (borçlu) olan şirket hisselerinden temettü verebilecek, temeli sağlam olanlara geçiş yapmak akıllıca olabilir...
Printable View
AB liderleri, üçüncü ülke vatandaşlarının AB üyesi ülkelere ve Schengen bölgesine yapacakları "gerekli olmayan" seyahatlerine 30 günlük geçici kısıtlama getiren düzenlemeyi onayladı
İyi de, enerjide kısım kısım. Su ile çalışan var, gaz ile çalışan var, rüzgar ile çalışan var. İnceleyim bakalım. Akenerji gaz ile çalışıyor ve maliyetleri yüksek olduğundan debeleniyor. Borç ve zarar çok. Su ile çalışan ayen ve aksu var. Hey gidi günler hey... bir anı aklıma geldi. 90 lı yıllardı. Hisse senedi elden fiziken alınır satılırdı. Bir arkadaşla istanbul'a kağıt almaya gittik. Ayaklı borsadan çukurova elekt. hissesi alacaktık, sahte olduğu haberi yayıldı. Ereğli almaya karar verdik. 17 den aldığımız ereğli, körfez savaşında 1 liraya düştü. Arkadaş sobaya doldurup yaktı. Bende Egdış (EGS dış.tic) denilen bir kağıt ile değiştim o da battı... çukel de kepez de hepsi borsa mezarlığında yatıyorlar... Bu şeytani piyasaya para verilmez dostum...Aksu enerjiyi Demireller kurdu. Isparda'ya şirketi görmeye gittim. Güya yatırım yapacaktım. Borsaya açılan bu şirket, su motoru gibi bir santraldan ibaretti. Kurulduğu yerde su bile akmıyordu. Devlet teşvikleri nedeniyle kurulmuştu. Borsadaki şirketlerin çoğuda böyledir... Anı çok. Uzun oldu affola...
MSB, 2020 yılı bedelli askerlik celp ve sevk işlemlerini ileri bir tarihe erteledi
İçişleri Bakanlığı: Asılsız koronavirüs paylaşımları yapan 24 kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Soylu, yurtdışından gelen bir yolcunun otobüsten indirilmesine ilişkin açıklamada bulundu. Soylu, "Yanlış yapılan bu biniş işlemiyle ilgili gereği yapılıyor. Yolcular karantinaya alınıyor. 14 gün sonra Kıbrıs'a göndereceğiz" dedi.