bu düşüşü fırsata dönüştürüp kendi adıma ufak ufak eklemeler için kullanıyorum bende. :ok:
Printable View
her düşüşü fırsat bildik aldık, en son 14 ağustosda 4,6 dan aldık. al la nereye kadar para falan kalmadı,biraz yukarı ivmelensede satsak, aşağı gelirse destek olurduk...
benim tam çözemediğim şey buranın speği neden bu kadar iyi rasyolara ve karlılığa rağmen ufak gel gitler dışında hissenin fiyatını yukarı sürmüyor yada süremiyor?
ne şirketler var bilançolarında sürekli zarar açıklıyor hele sporlar özsermayeleri ekside. normalde senin para vermen lazım şirkete o derece. ama gel gör ki 1e 5 1 e 8 yapıyorlar..
bizden kaynaklanıyor. arsanın yatırımcısı katolik nikahı kıyar gibi sarılıyor hisseye,kesinlikle satmıyor. adamlarda ne yapsın sallaya sallaya dal bırakmadılar...
Normal bir speğin ömrü kelebek kadardır. Hiçbir hisseye böyle uzun süre çökmez, misafir gibidir. Böyle sığ kağıtlarda aşağıdan- yukarıdan (Dünkü gibi) çizerek fiyatın istediği aralıkta kalmasını sağlayıp arada gelen, bulaşan küçükleri kovalar operasyon yapacağı zaman diliminde de bir süre yukarı çekip satar çıkar gider. Bu hepi topu6 Ay-1 sene içinde gerçekleşir
Bizimkinde peygamber sabrı var:) 2015-2016 dan beri muhtemelen aynı gurup karşılıklı al gülüm ver gülüm yaparak muhtemelen 1 kişinin talimatı ve aynı yöntemlerle 5 senedir küfür yiyorlar...
Şahsi düşüncem dışarıdan hiçbir Spek, hiçbir hisse ile uzun soluklu bu denli Katolik nikahı kıymaz. Tabi bu kişi şirkette söz sahibi tepe yönetiminde ise durum farklı. (Sonuçta bizler birgün çekip gidicez onlar kalıcı burada)
Bunun içinde elle tutulur esaslı birden fazla amaçlarının olması lazım yani attıkları taşın ürküttükleri kurbağaya değmesi lazım.
Şirket yönetiminin oldukça ketum, Artan karlılığa-gelişmelere kayıtsız ve yatırımcıya karşı umursamaz tavrı bu şüphelerimi canlı tutuyor.. Eskiden Serdar Bilgili'ye karşı takınılan-alınan bir aksiyon olarak düşünürdüm ancak sanırım fazlası var...
Patronlar topluyor başka kimse değil sök olsa aman aman kağıt 15-20 arası cosmustu şimdi aman yapmaya devam etsinler belli hareketleri yaptıkları ve ne yapacağı az çok belli olduğu için arsanda fırsat kacmadigi için son 6 ayda trade becerebildigim kadariyla iyi para kazandırdı.Genel kurulu bekliyoruz.Bakalim her zamanki gibi kopya aciklamama mi gelecek.ytd