Merhaba. Formül değil ama
Matriks üzerinden excele otomatik bilanço çekmek mümkün müdür?
Matriks içerisinde yer alan stockkeys üzerinden bu iş yapılabilir mi?
Syg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Merhaba. Formül değil ama
Matriks üzerinden excele otomatik bilanço çekmek mümkün müdür?
Matriks içerisinde yer alan stockkeys üzerinden bu iş yapılabilir mi?
Syg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
slm ustam. matriks icin, ichimoku indikatörü al verdiğinde hacim de son 5gunun ortalamasının üzerine çıktığında,hisseye al verdiren sinyal formülü yazabilirmisiniz.
ÖÖ 9:00
Cross(c ,SenkouSpanB(9,26,26,52,26)) and v> MOV(VOL(),5,S))
parantez hatası veriyor. duzeltebilir misiniz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Arkadaşlar,
Matriks kullanmıyorum, investing sitesinde formül yazmak mümkünmü? Kullanan arkadaşlar varsa yardımınızı rica ederim.
merhaba şöyle bir formül yazmam gerekiyor.
işlemler sırası ile uyumlu olacak.
mesela rsi 50 yi yukarı kırmış olacak ardından momentum 100 ü yukarı kırmış olacak. ancak rsi 50 yi yukarı kırdıktan sonra momentumun yukarı 100 ü kırmasını bekleyecek ve sırası uyumlu olacak yani önce rsi kırması gerekiyor.
metastockta vardı bir kod ama matrikste çalışmıyordu x şarta kadar bekle diye.
Ben tam anlayamadım ama Sayın pazartesi görürse yanıtlayacaktır diye düşünüyorum. Bir gün önce (DÜN) RSI 50'yi yukarı kırmış olsa bugün de MOMENTUM 100'ü yukarı kırsa sizin için yeterli mi? Eğer yeterli derseniz Matriks değil ama MetaStock formülü denenebilir.
yanıt için tşk hocam. güne göre değil 5 dklık grafikte olabilir.
1. şart rsi 50 seviesini yukarı kırmış olacak. sonra momentum 100 seviyesini yukarı kırmış olacak. momentum ilk önce kırar ise 100 ve ardından rsi kırarsa bunu kabul etmeyecek . önce rsi sonra momentum kırılımı olcak. sırasi ile yani.
şartlı olan tarafı ben yaptım ama sırası ile olmadı. aşşğı kırsada bukez sinyal üretiyor. ikisininde yukarı kırılımında sırası ile olması gerekiyor.
rsi yukarı 50 seviyesini kırdı diyelim bu şart 1 olacak sonra momentum 100 seviyesni ne zaman kırarsa ikinci şart gerçekleşmiş olacak ozaman sinyal üretecek.