https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...cd&oe=5995E0E2
Printable View
bu benim yazım...
ispat etmenin yeri ysk dır,partiler ve vatandaşlar müracaat ediyor itiraz için,bakalım izleyelim ysk bu itirazlara ne diyecek,kabul ederse ne sonuç çıkarsa kabulum,ama ya itirazları kabul etmez ise referanduma şaibe ve hile karışmış derim,sen de der misin...
bu da sizin cevabınız...
ysk gerekli gördüğü her başvuruyu bugüne dek kabul etmiş ve incelemiş.
ysk nın açıklamasında ne sonuç çıkarsa saygı duyacağınızı söylüyorsunuz ve kabul ediyorum diyorsunuz ? tamam ben şahidim,
bende kabul ediyorum, ysk başvuruların hiçbirini kabul etmez ise ysk nın tarafsızlığını sorgularsınız
ama şimdi değil, bekleyeceksiniz, çıkan sonuç ortaya gelecek, eğer iddia etiğiniz gibi şaibeli çıkarsa verdiğim oyu haram ederim ve hayır diyen vatandaşlarımızı tebrik edeceğim ve bu partiyi doğru gördüğüm ve savunduğum için hayır diyen tüm üyelerden özür dileyeceğim
doğrunun tarafında olmam gerek böyle yetiştirildim kendime bunu düstur edindim, bu benim eksikliğimse bunu göremedimse evet bunu idrak edebilirim doğrunun yanında yerimi alırım
bitti, şahidiz mutabıkız bekleyeceğiz
iyi akşamlar.
şimdi bu durum da,ysk tarafsız oluyor öylemi,peki taraf olsa ne karar verecekti,konusu ne olursa olsun bir şeyin ispatı için,müracaat kabul edilir ve iddia edenin veya suçlayanın sunmuş olduğu deliller ysk tarafından çürütülür ve herkesin vicdanı rahatlar,yoksa geçen seçim de şöyle oldu da o yüzden böyle yaptık demekle kendini aklamaz,hatta şaibe ve hilenin olduğunu kabul etmektir...
yok yok çok rahatım ben çünki haklıyım getir yapıştır yazıyı, ysk geçtiğimiz seçimlerde aynı itirazınıza lehte karar vermiş bitti !
dolayısyla kadük kaldı itirazlarınız ve parti gündeminizden siz düşürdünüz farkında değilmisiniz yoksa :wave:
getir yazıyı yapıştır çok rahatım çünki haklıyım
anamızın ak sütü gibi biz kazandık seçimi, hile feryatlarınız ysk nın sizinde lehinize verdiği önceki seçim kararlarının ortaya çıkmasıyla sona ermiştir
şimdi demogojiyi bırak şunu söyle, aynı durumda kabul edilen oy zarflarınız karşılığında seçim kazandığınızı ilçeler beldeler var ?
bunu hak gördünüz itiraz ettiniz ve kabul edilince sustunuz ?
akp de aynı şeyi yaptı hakkını kullandı, bu kadar
seçim sonucunu kabul ediyormusunuz sn.üye ? kopyalayıp yapıştıracağınız o paylaşım bendede var, sizinde orada kabul edeceğiniz yazıyor :one:
benimde orada ysk nın gerekli gördüğünde kabul ettiği itirazlar var yazıyor ! adamlar gerekli gördüğünde sizin lehinizede pekala karar almışlar gerekli görmedikleri kabul edilmemiş
o yüzden çok rahatım ya , demogoji yok gerçekler var
Hepsini geç, DESTEKLEME ALIMLARI BİTTİ...
SEN RİZE'sin BÜYÜK DÜŞÜN...
Daha bunlar iyi günlerimiz.
Satılmadık birşey kalmadı ki?
Kaldıysada kaçarken götüreceklerdir.
Zaten götürdüler el değiştirmeler kimin hepsi KİRALIK göstermelik nakit olarak götürdüklerini biri üzerinden getirip vermiş gibi yapıyorlar...
chp nin itirazını kabul etmedi geçmişi örnek gösterdi,peki 300 bini aşkın vatandaşın dilekçesini neden kabul etmedi,hani dilekçe kutsaldı,anayasal haktı,neden yasal haklarını ellerinden aldı tarafsız ysk,çünkü referandum da şaibe ve hile ortaya çıksa ne akp kalır ne de reisiniz,yerle bir olurlar o yüzden her türlü riski göze alıp kabul etmediler,edemezler de zaten,zaman her şeyi açığa çıkardığın da çok pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak,hani büyüğünüz demişti ya,atı alan üsküdarı geçti,sür eşeğini Niğde ye,siz de öyle yapasınız.
buyurun size bir başka bakış açısı,şayet referandum da hile ve şaibe yok ise alın size fırsat,kabul edin hile hurda olmadığını ispat edin ve temiz bir oylama oldu millet iradesi sandığa doğru bir şekil de yansıdı,ee o zaman gömün mezara chp başta olmak üzere tüm hayırcıları,muhalefette kalmaz,hemi de iktidarınız daim olur,şayet böyle bir durum olsa idi adınız günaydın gibi emin olun ki ysk itirazları kabul ederdi,demek ki korku öne çıktı ve bu kararı aldırdı....
şunu gözden kaçırmayalım ? bu parti 15 yıldır tek başına iktidar yani bu akp nin ilk galibiyeti değil ki, yani ihtiyacı yok hileye hurdaya
fakat chp den sürekli benzer itirazlar artık kabak tadı verdi ve kamuoyunda pek taraftar bulamadığı alaşılınca chp sessizliği seçti ! ??
sn.üye, siz bir mhp li olarak lütfen chp nin başarısız koltuk mücadelesinin dışında kalın, bakın neresinden tutsanız elinizde kalır
akp bu seçimide diğer 8 seçim gibi birinci parti olarak göğüslemiştir %51 çok nettir,
üstelik akp ye gelen kürt oylarında inanılmaz bir yükseliş vardır ! demekki halk terörden kaostan bıkmış devletine sığınmış terör örgütlerinin sponsorluğundaki hayır kampanyasına tüm baskı ve tehdide rağmen cevap vermemiştir, bu çok önemli !
bunu sağduyulu tc vatandaşları olarak görüp hazmetmek gerek, chp nin kendi koltuk kavgasının malzemesi olmanın hiç bir yararı yok ! işimize gücümüze dönelim isterseniz,
inanın kendi partiniz için olsa hadi diyeceğim ama bunların müzmin başarısızlık sendromları kronik itirazları için vallahide billahide yazmaya bile değmez
iyi akşamlar dilerim işim gücüm var :one: