istanbul portfoy ACU fon almistim email atip durum hakkinda bilgi sordum donmediler bakalim bir daha email atalim nolcak...
Printable View
istanbul portfoy ACU fon almistim email atip durum hakkinda bilgi sordum donmediler bakalim bir daha email atalim nolcak...
Sayın servetbey siz galiba daha önce finansbankın kar payı ödemeli dolar fonundan almıştınız. Geçen ay krv aldınız mı? Ya da aramızdan alan var mı? Diğer iki topikte yazdım ama cevap yazan olmadı
Merhaba, tefasta işlem görmeyen, ziraat portföyün ZBN fonunu almak istiyorum. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır.
Minimum gereklilik ile ilgili size MT bilgi verecektir ancak min on bin usd yeterli olablilir diye tahmin ediyorum ama 16 ay 24 ay 36 ay gibi kendinizi bir fon da tutmaya kararli misiniz ona sizin cevap vermeniz gerekir cunku erken cikis ta genellikle yuzde 1 gibi ceza uygulanir
Zaman baya geçmiş. Mesajı dolaşırken gördüm. Belki faydası olabilir diye ben şöyle bir site buldum. Global günlük bülteninde çoğu kez bir gün önceki cds değerini veriyor. Diğer arkadaşlar için de faydalı olabilir. İsterseniz bir bakın
https://www.hisseonerileri.com/i/glo...ri-23-02-2024/