sen kendını hafıfe alma, burda en profesyonel metınlerı senın ıle hayek yazdı..
Printable View
Şirketi arıyorum arıyorum açan yok , Gebze fabrika arıyorum orada da kimse bakmıyor
Bu ve bundan sonraki mesajlarında yazılı olan görüşlerinde bir değişiklik var mı ?:)
Bak ben 1 kere yani bildiğin 1 kere böyle bir şey yazmadım. Hatta ima bile etmedim. Hemen her mesajımda "SPK tescilli" iması vardır Murat Güler için.
Cümle düşüklüklerinin arkasında gayet esaslı bir zeka olduğunu görüyorum. Yazdığım da bu zaten. Ben burada elindeki pozisyonuna göre yazanlara her zaman saygı göstermiş bir profesyonelim. O yazdıklarım asla kötüleme maksatlı değil yani. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim Şahocuğum.
Yahu inanman gayet normal ben olsam bende inanırdım. Adam 3 yüzlü sahtekar biz garibaniz yalan, dolan ,hile nedir bilmeyiz. Karşımızdakini kendimiz gibi biliriz nerden bileceksin adamın sahtekar, düzenbaz, üçkağıtçı olduğunu.
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hayatimda rtalb alan yatirimci gibi yatirimci gormedim. Her gun bi umutla yaziyorlar 10 saat tahta takip ediyorlar en azi 35+ bekliyor bir cogu 40+ hala izliyorlar satan yok. Surekli maasiyla 3 5 lot alma derdinde bu kagidin gitmesi bu sekilde cok zor. 35+ den sonra kim karsilayip yukari cikaracak muratin yemiyor ki vikarmiyor. Balina zaten gelmiyor. Ne olacak vok merak ediyorum izlemeye devam ytd.
Bir Çin atasözü der ki ''Sahibi olduğunuz hisse ile siyasi görüşlerinizi harmanlayıp atar tutar yapmayın.Tahtacının ne düşündüğünü bilemezsiniz:oleyo: