aslında işlem yapa yapa gıtse bu durumla karşılaşmazdık ..tavan olması ıyı olmadı..
Printable View
aslında işlem yapa yapa gıtse bu durumla karşılaşmazdık ..tavan olması ıyı olmadı..
ben kademelı çıkıyorum kısa surelığıne..
ben çıktım arkadaşlar..bol kazançlar..
dostum hısseler süreklı çıkmaz..alfasta halka arzdan bugune sert çıkış yaptı butun gostergelerı şişti bır noktadan sonra düzeltmeye gırecek,sert çıkışların genelde düzeltmesı de sert olur..buradakı amaç volatıl hareketlere yakalanmamak ,hısse düştü dıye nıhaı hedefleri değişmez..ama bu hedefler bugunden yarına gerçekleşmez zaman ıster,,sabahkı hareket hoş degıldı dırek tavan açması ,,dediğim gıbı hısse bır sure asansore bağlar muhtemelen ..bızde uygun yerden fırsat verırse tekrar hıkayeye ortak oluruz,,diğer türlü alan herkese her fıyattan para kazandırmaları mümkün değil...
donup gıdebılirmı elbette,,gıdersede yolu açık olsun..ben bu hareketlı donemde bu fıyattan dışarda kalmanın kendı adıma olumlu olacağı kanaatındeyım..pıyasayla ınatlaşılmaz..!!!
tavandan alanlar malesef ızleyıcı konumunda brutten dolayı satmalarıda mumkun değil..