Malum zat muhbir öğrenci kankasi da mitci. Daha ne olsun.
Printable View
O yuzden diyoruz en basta gelen konu hakim ve savcilar'in acimasizca yargilanmalari.
Nerden buldun incelemesi cok dikkatli yapilmasi.
Eger bu basarilamazsa, hepimize gecmis olsun.
Kimse, hicbirseyi duzeltemez.
Çoook fazla iyimsersiniz...Benim tecrübelerime göre yapan yaptığı çalan çaldığı ile kalıyor..
O anketlere de fazla güvenmeyin..Hepsi yanlı anketler...AKP nin oy deposu olan bölgeler evet ciddi zarar gördü , ama ben oranında bir Soma olma ihtimali olduğuna inanıyorum...
Metropol seçmeni biraz daha ekonomi tabanlı düşündüğünden daha bilinçli diyebiliriz...
Ben akp ve reis hakkında bundan sonra eleştiri yapılmasını gereksiz buluyorum.Dyp,anap ,papatyalar,semra özal falan hatırlarsınız hatta bir ara rahşan ,hatta muhsin yazıcıoğlu falan siyasi hayatımızda hayati figurlerdi.Zamanları geçti tarih oldular,akp ve reis de ilk seçimde gidici,onlardan sonra ne olacak ona bakalım.Yeni iktidar neyi nasıl toparlayacak onları konuşalım. Şu anki deprem bölgelerinin birinde yedi yıl kaldım,akp milletvekileri bakanlar falan şu anda oralarda sokaklarda rahat gezemezler nasıl kampanya yapacaklar,bir depremzede çıkar hakaret eder küfür eder döver diye korkarlar,oranın insanını tanırım,direk zarar gören biri dediklerimi yapabilir,ora milletvekileri de bunu bilir.O bölgeler cumhurun kaleleriydi,şimdi çok sıkıntıdalar.
Doktor bey , bahse konu hâlk, vekilleri , valileri , bakanları suçlayabilir , ancak reyise gelince ,ona yanlış iletilmiştir , şöyle olmuştur, böyle olmuştur fesmekandir , felandir, filandir , diyebilecek ve diyecek bir toplum bunu gözlerinde okuyorum keşkem de okuyamayaydim .
,
Sn desidero belki de haklısınızdır.Ama deprem öncesi bile cumhur seçimi kaybediyordu,reisin karşısına konan çoğu aday onu geçiyordu,akp zaten parti olarak bitikti.E depremde oylarını artırmaları da imkansız,mantıksal olarak legal bir seçimde gidiciler.İllegal işler olur mu,ben pek sanmıyorum ama göreceğiz artık.