Hektaş Petkim ne yazmışım yatırm yapmışmıyım sizin gibi arkadaşlara hisse niye bu fiyatta anlatmışız kötü mü yapmışız
Printable View
Siz bu piyasada , anlaticimisiniz, yatirim yapmadan herkese kotuyu gosterme gorevinizmi var , maaşli elemanmisiniz...
Bu forumlarda dolasiyorsaniz mutlaka biryerde yatiriminiz var demektir, onlardan biride belliki Hektas ,, vermisler mali size, orda yazacak bisey olmayinca sagolun bizi dusunmeye baslamissiniz...
Hektas da iyi sirket ayri meselede onun ederini Oyak 2 yil once belirledi, zirveden 600 mn lotmuydu neydi dagitiverdi ...
Bekleyin ama buyuk sirket olacak oda
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana bişey vermişler :) her forumda böyle tipler var 0 bilgi sadece hakaret küçümseme böyle bok çuvalları ile uğraşıp duruyoruz Hektaş Petkim reeder yeşil yatırım ihlas vs vs en kötü şirkete yattım yapmışsa olabilirim bu hiç bir şeyi değiştirmez önemli olan yazdıklarımız doğru mı değilmi buna bakmak gerektirir 2 kişi nasiplenirse ne mutlu bana
Bi kere Ulkerde yatirimi olmadan gelip burda boyle kotu soyle kotu diyenmi bok cuvalidir , yoksa ulkere 70 den yatirim yapip satigi ve satmadigi hisselerle kar yapan, ve hala hissenin ederi oldugu icin burda olan benmi :))) forum buna karar veriyor zaten...
Agzinda bi cuval.b.okla yatirimin olmadigi yerde gezen adama ne denir?
Hani o Hektasin bilancosu geldiginde yazdigin mesajlarda yer verdigin üzülme emojileri varya :)) ayni sen
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baybisi fikirker çarpışsın sen yazdın diye bişey olmuyor
keyif benim bu gün kötü yazarım yarın güzelleme yaparım sanamı sorucam ne yazarken , dersinki şu yazdığın yanlış tarışılır bakılır
forumun sahibiysen bidaha yazmayız :)
bilgi yok anca sağa sola saldır
diğer arkadaş emek veriyor analiz yapıyor zaman harcıyor emek veriyor yani sizin yapmadığınız herşeyi yapıyor beğen beğenme buna saygı duyulmalı
allahtab murat bey sizin gibi düşünmüyor beni dinliyor hissen niye yok ne diye konuşuyorsun demiyor
bak geçen sene sermaye arttırımı yapıldı ya onu ben yaptırdım :) murat bey dinledi mantıklı buldu yaptı gruba yaklaşık vergi planlamasıyla 100 milyon usd fazla para kazandırdım
gözde girişimde polinas grubunun birleşmesini yaptırdım vs burdan çıkan sonuç murat beyle bir iletişim olmuş , hatta sizin cfo ile telekonferans yaptık beni ingiltereden aradı :)
fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir
ben finansal tablo yorumlamaktan keyif alıyorum benim hobim iyi yere niye yazayım ne katacak ordaki insana kötü yere yazacaksın insanlar bu hisseler niye bu durumda aydınlansın amacımız bu tamamen amme işi