Damlakent 6’nın altına inmiş.
Oysaki 7,59’dan halka ırz edilmişti.
Halka ırzdan alanların suçu ne?
Başında dediğim gibi 7,59 iskontolu bir fiyat değildi şimdi daha net anlaşıldı.
Printable View
Damlakent 6’nın altına inmiş.
Oysaki 7,59’dan halka ırz edilmişti.
Halka ırzdan alanların suçu ne?
Başında dediğim gibi 7,59 iskontolu bir fiyat değildi şimdi daha net anlaşıldı.
ABD borsalarının mantığı çok farklı bu arada. Haberlere verdiği tepkiler çok çok farklı.
BIST mantığı ile bakarsak olmuyor. Ops. lar var orada mesela. (başa bela) Açığa satış var. Bet ler çok yüklü dönüyor. wishering numbers lar falan var. Bilançoları bile başka düzenleniyor. Bir haber bir gelişme takip etmek çok güç. Ama çok daha şeffaflar çok şaşırdım. Hisseler hakkında yorumlar falan çok deniş detaylı. APPLE bilanço açıkladı işte IPHONE 16 ün genel satışları çin özelindeki satışları hindistan pazarı. İşte AI nın total bilanço içindeki payı grafikler yorumlar. Off inanılmaz zengin bir data seti var adamlarda. Mesela bizde beklenti üstü kar geldi tamam haydi sür olurken orada bir anda çakılabiliyor. eeee neden diyorsun. Detaylarda AI yatırımları geri dönüşünde beklendiği gibi gelmemiş işler Hadiiiiii.. 6 da biz kapanıyoruz 11 de onlar kapanıyor bütün gün borsa oluyorsun. afterhouse premarket of of yani. Ama sevdim mi sevdim. Sert ler mi sertler. Daha bir serbest piyasa daha bir bilgi ortamı daha şeffaf. Falan filan :) Çok konuştum yine.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...46#post7083646
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 44 kişi okumaktadır. (12 üye ve 32 ziyaretçi)
mert45, akcay+, Bear_Bull, beta_, Ceomhs, DEMİR, loto, Mathias, mrblgn, ranitab, sindoma53, Tince
Bozkurt reyiz cuma ya gitti galiba :)
11910
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 54 kişi okumaktadır. (10 üye ve 44 ziyaretçi)
mert45, akcay+, Ayasofya 2005+, ayhan53, breakeven, Mathias, mrblgn, nurettinduzenli, sindoma53, Tince
https://www.instagram.com/reel/DOYNh2qCIfB/
Saat 14 den sonra tekrar gelip bakmata fayda var ..şimdi 11911
ölmezsem bugunun tarihini not ettim grafın üzerine beklentimiz gerçekleşmişmi bakarız:)