Tavan 0,99 Taban 0,81... İyi bir hafta olmasını diliyorum. Şansınız açık olsun...
Printable View
Tavan 0,99 Taban 0,81... İyi bir hafta olmasını diliyorum. Şansınız açık olsun...
Erdemlilik gösterip iyi niyetli elimi sana uzattım çünkü burada ekmeğimizi kovalıyoruz kırmaya ,dökmeye,üzmeye,incitmeye değmez iki günlük dünyada dedim ama sen olayı inatla farklı boyutlara taşıdın birikimin olan kin ve nefret dolu duygularının eseri olan kibrin kabardı yüzündeki ekşi minnetsiz mizacı buradan görür gibi oldum belliki alçak gönüllülük yerine nefsine esir düşmüştün.Yapacak pek bir şey yok bu nahoş tavrına,davranışına celallenecek halim ve hakkımda yok çünkü hata benimdi herkes bildiği yoldan gitsin diyebilmeliydim..Sen karşı bir nefret,tartışma,atışma taarruzu başlatacağımı bekliyordun ama maalesef yanılmış oldun..Allah yardımcın olsun..
Burada herkes düşüncelerini, tarafını saygı çerçevesi içinde ifade etmekde özgürdür.
Dolayısıyla, sokak ağzı kullanarak kimse kimsenin üzerinde hezeyanlarına dayanarak yaftalayıp tahakküm hakkı yoktur.
Yanlış anlaşılma yada ifade yoksunluğuna bağlı düzeltmeler tabiki yapılır.
Haricinde başka bir tavır, üslub düşünülemez.
Bu platformun tek güzel tarafı ise, ortakların neredeyse hepsi üslûp ve ahlâk düzeyi yüksek insanlar.
Onlara selâm olsun.
Dolar bazında tarihi diplerde suründuruyor ve hala eziyorlar. Sıfıra düşürsünler de biz de izlemeyi bırakalım. Listeden silelim kalabalık yapıyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Hasbelkader bu kırık teknede buluştuk ve yolumuza devam ediyoruz. Karaya çıkana kadar sükut ve dayanışma içinde hareket etmek zorundayız. Birbirimizi üzmeyelim, kırmayalım lütfen. Ben bildiklerimi duyduklarımı ve tespitlerimi burada paylaşmaya devam edeceğim. Saygı sevgi ve selamlarımla, bol şanslar diliyorum...
İhlas ambalaj şirketi faaliyete geçti ve 56 çalışanı var. Bunu kap ta bildirmiyorlar. SPK ya bildirdim nedir bunların dokunulmazlığı diye...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.