Zaten r yi 30 tl ye satamayacagimizi herkes biliyordu.r nin acilinca taban taban gidecegi kesindi yoksa r yi 30 devil 10 a satabilseydik koseydik o zaman
SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten r yi 30 tl ye satamayacagimizi herkes biliyordu.r nin acilinca taban taban gidecegi kesindi yoksa r yi 30 devil 10 a satabilseydik koseydik o zaman
Sen afyon e yi 25 e satsan ne olur diyorsun..ben sana hesap yapayim. 100 lot var 13.000 tl yapiyor. Bolununce 4 tl. Normalde 4x100 400 degeri var. Sen bu 100 lotu 30 tilden 3000 e satiyorsun.bedelliyi bedavaya getiriyorsun. Gercek bu buginde afyon fiyati 6 tl hesap ortada . Gercekler bunlar.YTD
Bu son gorusum son yazim Ustte brut takas yok yazdim fakat 6 yil oldu yanlis hatirlayabilirim brut takas olabilir. bu hisse dogru yerden alana iyi kazandirdi.183 te idi sonra limak sabanci ya 40 a satti.ve hisse 183 ten 40 a dustu 2 3 yil bu civarlarda gezdi. Bedelli aciklaninca i 40 tan 150 civar ina cikti alim firsati verdi.sonra inis cikis 130 bolundu.Ederi 4 civari idi. 30 a cikti ama surec biraz farkliydi.onceki yorumlarimda acikladim. yine bedelli bu sefer yine bekliyecegim.Benim gorusum bedelliye giren zarar etmiyecek .bunu spek bilir.fakat baska sitelerde karalamalar goruyorum. 30 cikmis brut gelmis .ne var bunda zaten 30 a cikmis taban taban gidecegi kesin. Ruchanlari 30 a satmanin imkani yok.olurmu siz bugunun parasiyla elinizdeki afyonlari 30 a satin bakalim kac lira yapiyor.ayni hesap hic bir farki yok..o zaman e ler rakam olarak az hisse degeri buyuktu simdi ise o rakamlar hayal.bedelliye girenin en az 1000 lotu vardir.
Degeri 6 olan hisseyi bu sefer 30 a cikaramaz.cunku bolunmeden sonra lot sayisi artti. Simdi sabir zamani.bakalim spek bizim icin neler yapacak.iyi aksamlar YTD
Arkadaşlar gunaydın yorumlarınizı okudum görüslerinize saygı duyuyorum...peki su an zarardaki arkadaşlara bir tavsiyeniz var mı maliyeti 9 ve üstü...
1.40 lik kagidi 130 dan boldu
2.eski afton e leri 30 a kadar cikardi Satma imkani verdi daha ne yapsin adam.satan bedelliyi bedavaya yapti.hesap ortada
3.eger sen kagidi tavan tavan giderken 130 + maliyeylendiysen veya eski afyon e cok yuksekten aldiysan sen borsadan cik
4 bu surec bedelli icin konustum
5.bedelliden sonra kagit 10 u Gordu
Ve hala zarardaysan yapacak bir sey yok
YTD
Ben 2015 bedellisi hakkinda yazilanlari gorunce kendi dusuncelerimi ve olanlari paylasmak istedim. Simdi bu surec soninda bedelliden sonra yuksek maliyetli olan yatirimcilar olabilir.o yuzden yeni bedellinin nasil olacagini spek bilir.Surda 10 15 gunluk surec var bakalim spek ne yapacak insallah bizim icin hayirlisi olur.
Kritik sürece giriyoruz. Ben bu hafta cuma günü sürecin başlayacağını düşünüyorum.
Benim şu anda birinci planda düşündüğüm şey cumaya kadar kâğıdın fiyatının ne olacağı. Kâğıdın 3-4 liradan bölünmeye girmesinden korkuyorum. Bu aralıktan bölünen bir kâğıtta yüksek maliyetlilerin yapacağı hiçbir şey yok, lot başına 3 lira yatırıp adamların insafını beklemekten başka. Bu bekleyiş de kaç gün, kaç ay, kaç yıl sürer, Allah bilir.
Ha, bilsek ki 3 liraya indirecek yarın satar 3 liradan alırız. Ama maalesef bilemiyoruz. Kâğıdı 8'den, 10'dan da bölünmeye sokabilir. Ben bu ihtimali zayıf görüyorum çünkü bu fiyatları gören ben dahil çoğu yatırımcı belasını da okuyarak çıkacaktır kâğıttan. En azından ben buna hazırım.
Senaryoları düşünmekten beynime kıran geldi resmen.
Cevabını bulamadığım soru, patronların fazladan mal almak isteyip istemeyecekleri ve bunu ne yaparak sağlayacakları. Aksi hâlde kâğıt 1 liradan da bölünse, 100 liradan da bölünse patronların ödeyeceği para aynı.