Ruslar geliyor ev alacaklar arsa lazım.. İstanbul’un yenilenmesi lazım .. nüfus artıyor bize ev lazım… bu alana imar lazım .. her tahtaya bi Uçar lazım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ruslar geliyor ev alacaklar arsa lazım.. İstanbul’un yenilenmesi lazım .. nüfus artıyor bize ev lazım… bu alana imar lazım .. her tahtaya bi Uçar lazım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demek ki neymiş kapanışta 100bin lot alış girmek delikanlılık değilmiş.
Zamanında bizde seansta yazdık 100bin lot alisi hemde tüm seansta babalar gibi alışta bekledi [emoji16]
Spek sağlam belli geçmişte yaptığı işlerden belli ama ne beklediği konusunda çok fazla bilgim yok.
Bir zaman yada beklediği mal bir türlü düşmeyen kalın lotlar mevcut olabilir hoş tahtaya bakınca öyle bir malda görülmüyor. Zaten o malı tutanlar eski yatirimciysa ki öyle olmak zorunda bu takas yapısıyla.
O malı bu fiyattan alması imkansız maliyeti bile kurtarmıyor.
Toplu haldeki malın ederi belli, piyasa koşullarına göre bu eder sürekli artmakta. Yıllarca taşıttı, bu fiyattan mı alacak? Çok bekler. Paylaşmayı öğrenecek bir gün. Bu inatla bir yere varamaz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nihayetinde kıvranan spekler. Paşa gönülleri ne zaman isterse o zaman tavan serisi başlatırlar. Geçenlerde dap yapının nisantasi koru projesindeki daire fiyatları vardı. Spekin girdiği alisa 1 daire bile düşmüyor. Varsin hesabı spek tayfası yapsın...
Semt pazarından bildiriyorum 4kg sarı patates 50tl en ucuz domates 25tl olmuş alooo kime diyorum [emoji16]
Ehtiyarlik zor bir sınav hem ağır geldi hemde kızartma yasak ondan dolayı almadım patatesi.
Genç adam alır taşır torbasını eve gidene kadar yakar kalorisini afiyetle yer kızartmasını.
Benim gibi ehtiyarlar da anca boş boş laklak eder [emoji16]
Havada fena değildi gezdik dolaştık parklarda bahçelerde emekli takimi ile sohbet muhabbet .
Nasılsa arazi görünümlü tarla olduğu yerde durmakta Spek te başka yerlerde operasyonda aksama genel kurula katılacakların listesini de alır kimde kaç lot mal var ondan sonra ne yapacaksa yapar artık.
Yarın genel kurula gidecekler patrona soruversin bu aski imar tapu işleri tahminen ne zaman biter acaba.