Yarın 5 puan artış bekliyorum bugün başkanın konuşması bu olasılığı bence daha da arttırdı..
Printable View
Yarın 5 puan artış bekliyorum bugün başkanın konuşması bu olasılığı bence daha da arttırdı..
Reis bey, ben faize karşıyım. bakın bağımsız olan MB faizi artırdı demek istemiş olabilir mi acaba?
Para girişi çıkışı pasta atan varmı.
adamlar planını yapmıs......malı faız kararından sonra verecek......salmayacak.....ama sonra carsı gerçekten karısacak gıbı
repaint olacak ama,
145 bin 500
üstüne atarsa
ve kimse gıkını çıkarmasa,
147 bin deneyebilir. asdas. :he:
ERDOĞAN: 3. ÇEYREĞİ GÜÇLÜ BİR BÜYÜME İLE KAPATACAĞIMIZ ARTIK KESİNLEŞMİŞ OLDU
Türkiye'nin acilen bu "büyüme fetişi"nden vazgeçmesi lazım. Başımıza ne geliyorsa bu büyüme rakkamlarını pozitif gösterme, yüksek gösterme sevdasından geliyor...
2 dakikada cebimize mühendis maaşını koydu çekti gitti, reis bazen diyor ya bunlar iki koyunu versen gudemez diye, kendimize bakıyorum, harbi adam haklı ha boş muhabbetle ömür geçirdik. Beyaz yaka muhabbetlerine filan iyice uyuz olmaya başladım artık; kendim de beyaz yaka olmama rağmen. Standart muhabbetler baydı gerçekten.
Artik birkaç senedir siyaset için hiç kimseye ve hic bir şeye kızmıyorum isime bakıyorum siyasetten para kazansaydım siyasetle de ilgilenirdim kazanamadığıma göre kapa çeneni otur aşağı. Iki koyunu güt sonra ülkeyle ilgili ahkam kesersin. Adam haklı senelerce anlamamışım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
powel bugün mü konuşacak?