Frendly evet yukarı doğru bir ivme var. Ben bunun ufak tefek düzeltmeler olsa da yıl sonuna kadar süreceğini düşünüyorum. Sonra daha seçici ve risk seviyesi düşük fonlara bakmak daha uygun olabilir diyorum. Bol kazançlar
Printable View
Herhalde gec bile kaldin ppz gerilerde kaldi
HYV var ppz den cok daha iyiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
astsubaydım o zaman tek hatırladığım devrem aldırmıştı, a tipi fondan yıllardır süper kazanıyorum faizde zaman kaybetme diye(o dönemde hisse fonlarına a tipi, faiz fonlarına b tipi fon deniyordu şimdiki gibi risk puanlaması yoktu) ben alınca maaşımın 2 katı param gitmişti..çokbilmiş arkadaşım da amerika çöktü abi ben de anlamadım al tabancamı vur beni mutlu olacaksan demişti: ) şimdi bakınca nasd** çöküşüymüş herhalde. kesin olan sürekli yükseliş en gelişmiş ülkelerde bile imkansız..öyle bir dünya olsa kimse çalışmazdı bankadan 50 bin lira kredi çeken abd borsasına yatırır ömür boyu onla yaşardı. öyle bir dünyada borsadan kazandığımız parayı harcayacak tatili oteli nerden bulacaktık vesselam: )
AES de cok iyi firsat vardi. Saniyorum ki hicbirimiz sabirli olup degerlendiremedik. Sahsen ben portfoyun %50 si ile dustukce aldim fakat sabirli olup bekleyemedim. Bu saatten sonra cokta gidecek bir yukari marji yok diye dusunuyorum. 95 - 100 dolar tahminleri geliyor uluslararasi kurumlardan fakat ne olacak bilinmez tabi.
29-04-2020 tarihinde en dipten Aes satin alan bir yatirimci %300 e yakin kazanc saglamis , ayni tarihten bugune aes kistasi ise %433 yukselmis.
Uzun vadede firsati yakalayip sabirli olanlara tebrikler. :)
TGR ve GZY ekleyebilirsiniz.
Icerigiyle alakali herhalde osd pazartesileri hep nispeten düşük getirmiş, digee günlerle telafi etmiş