Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu aşık veysel uzun ince bir yoldayım da iyi gider. :) :bravo: :bravo:
Reha Kaya nerede saat 03:20 olmuş hala yok :notr: Sonrada ahali zibarmis herkes Reha Kaya mi der durur :vk:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha Kaya nerede saat 03:20 olmuş hala yok :notr: Sonrada ahali zibarmis herkes Reha Kaya mi der durur :vk: derler......... derlerrrrr
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha Kaya nerede saat 03:20 olmuş hala yok :notr: Sonrada ahali zibarmis herkes Reha Kaya mi der durur :vk: Yahu Reha GAYA nam adli zat, Gizilmaske gibidir!:yes: Ormanda "GAYA" deye fisildasiniz, kim beni rahatsiz eden hoduk deye, agzini burnunu kirar!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ormanda "GAYA" deye fisildasiniz, kim beni rahatsiz eden hoduk deye, agzini burnunu kirar!:kahkah: :kahkah: :kahkah: :kahkah: Gece gece iyiydi :bravo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu derler......... derlerrrrr Ne derler, Alinin kayigina binmis, Aliyi'de mi itmisim!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu Reha GAYA nam adli zat, Gizilmaske gibidir!:yes: Ormanda "GAYA" deye fisildasiniz, kim beni rahatsiz eden hoduk deye, agzini burnunu kirar!:kahkah: Orman mı kaldı.... fısıldayalım... kesip kesip, villa yaptık, bina diktik...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG :kahkah: :kahkah: :kahkah: Gece gece iyiydi :bravo: Ne gecesi, sabahin bir koru!:yes: Saatlerinde, epeyce karismis!:vk: Neyse, bu pazar Selim beylen, piknige davetlimiyiz?:kahkah: