Tarih tekerrür etti
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tarih tekerrür etti
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iş Bankası hissesi ( isc) almak yurttaşlık görevi gibi oldu fakat bankalar çok ağır bir yükün altına giriyorlar. Para kazanmak için değil sahip çıkmak için hisse almak lazım. Girişim sermayesi şirketlerine gelince vakti olan 14 mia dolarlık Abraaj Capital nasıl batmış, internetten araştırsın okusun
Galip aga açıkcıları okşamayı sever
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,56 gün içi hareket 2,34 üzeri kalış tarihi zirveyi kırar dün demiştim bu fiyat etrafında sıkı hareketler olacaktır
2.66 TL ve 2.72 TL beklentim hala devam ediyor .
Açıkçıyım Galip gelsin sevsin de görelim .
Hala aynı fikirdeyim galip filan hisse de yok . IS Grubu dedikodusu bu .
Garan , Deuche ve Diğerlerinde ki hisselerin IS Grubuna ait olduğunu ispatladım
bana bu yeterli . Galip yada IS Grubu Bilanço açıklandığında ne yapacaklar göreceğiz .
Makyaj yapsınlar görelim . Cadde de iyi kuaförler var .
AAAAAA 2.25 oldu galip nasıl oldu da verdi ? Açıkçı varken dime .
sattigimi koymak icin 2.25 abandim sadece 10 k geldi ...aninda 2.30 a cekti...onuda verdim gitti ..ok diyorsunki sen karisma ekmek yedin birak isimizi yapalim ..bende saygilar sunar ekrani kapatirim..emirleri silerim .eldeki de yeter.. yaptigim tradenin getirisi ve hazzida yeter ..kusura bakma spek efendi isgsy ile tanismam drfrik yillarina satisindan ode yalitim cikisina kadar sure icindeki zaman dilimine dayanir...coook coook iyi biliriz hissenin ederini ve kiymetini....lutfen bu durumu cok gorme ...biraktim tahtayi ne yaparsan yap :)