iki kalem karlılığı bozuyor
düzelir diye düşünüyorum
Printable View
Karlılık düzelir de, karakter değişmez ağabey..
Saygılar
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir yerde göremedim, açıklamadılar herhalde. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temettü açıklandı arkadaşlar 7 kuruş civarı idi sanırım ama dağıtım tarihi net değil kafasına göre yönetim istediği zaman dolarcıkları bozar verir temettüyüü
Blanco derdi bitti.simdilik 15.80 16 dip olur insallah.artik spek nasil isterse o olacak.ama citiden dagitlan mal daha cikilmadi.onu cikmak icin sert hareketler olacaktir diye mantik dusunuyorum.
Vergi dairesine gönderilen beyannamedeki satış hasılatı solo Klimasan vergi usul kanununca oluşan hasılatı göstermekteyken KAP’ta açıklanan satış hasılatı konsolide finansal tablolar Sermaye Piyasası Kurulu’nun (“SPK”) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan II-14.1 sayılı “Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği” (“Tebliğ”) hükümleri uyarınca Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (“KGK”) tarafından yürürlüğe konulmuş olan Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına (“TFRS”ler) uygun olarak hazırlanmıştır. TFRS’ler; KGK tarafından Türkiye Muhasebe Standartları (“TMS”), Türkiye Finansal Raporlama Standartları, TMS Yorumları ve TFRS Yorumları adlarıyla yayımlanan Standart ve Yorumları içermektedir.