Cadde bölgesinde projelerin yarım kalması çok zor bir müteahhit yapmazsa başka bir müteahhit talip olur götürür o işi. Hala Anadoluda sermaye yapmış birçok yeni yatırımcı geliyor bölgeye.
Printable View
Ahlaklı yönetilen sitelerde sorun olmayabilir. Ama aidatlar herkese girecek. Tren yapacak çoğu kimse. İşsizlik bu kadar yüksekten fahiş site aidatlarını ödememe sorunu zirve yapacaktır. Sosyal patlama olabilir.
Eğer müteahhit konuttan zarar ettiyse gözünü aidata dikiyor ve çetevari bir yapı ile site yönetimini uygunsuz şekilde yapıyor. Kat Mülkiyeti Kanunu berbat ve kalitesiz olduğu için suistimale açık.
Bu sebeple konut alıp kiraya verme işi bitti. Yüksek aidatlar öldürdü sağolsun konut yatırımını. Ben kendim asla ama asla almam yatırım için.
Anlatmak istediğim bu işin özünde. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır. Ama eminim tartıştığımız bu konular bir sürü insanın aydınlanmasına vesile olmuştur. Önemli olan hak adalet. Sen haklısın ben haklıyım önemli değil.
Dubai de Londra da Amerika da Almanya da emlak kanunları o kadar net ve şeffaf ki bizim kanunlar zannedersin Ortaçağdan kalmış. Ev alan zenginler Emlak ile ilgili kanunlarımız net olmadığı için Türkiye yi tercih etmiyorlar! Bize genellikle süprüntüsü geliyor.
Açın TLC kanalında Amerika da ev alıp satan programlar var. Herşey ayna gibi. Kanunu çiğnediğin anda ümüğünü sıkarlar adamın.
Peki ya bizde? Hem emlak kanunları yetersiz hem de olan hali bile verimli uygulanmıyor.
Bu güne kadar bu forumda gördüğüm en güzel paylaşım,o ne güzel günlermiş öyle,bu arada Tarık Akan ı da rahmetle analım,sanırım'' Canım Kardeşim'' filminden bir kare bu paylaştığınız güzel fotoğraf,ayrıca gereksiz tiplere alınmayın,balık tutmak insanın kendiyle baş başa olabildiği,huzuru ve dinginliği bulabildiği nadir zamanlar dandır,20 günlük yazlık iznimde sırf Saroz Körfezinde balık tutmak için 5 metrelik tekne almıştım,tüm balık dostlarına selam olsun. bu resimde benden olsun... https://i.hizliresim.com/pGAzZL.jpghttps://i.hizliresim.com/pGAzZL.jpg
Halit Akçatepe de rahmetli oldu , tıpkı Tarık Akan gibi .
Nur içinde yatsınlar.
Balık tutma konusunda ki fikirlerinize gönülden iştirak ediyorum , bu konuda bir acemi olarak.
Konut topigi olmus balikci topigi formata geri donmeye davet ediyorum
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konut denizinde balık kalmadı. Ondandır ☺