Haa şunu diyeyim çok kere yazıp yazıp silmiştim
gedza içn daha iyisi yok demeniz yanlış bistte 40 tane firma sayarım daha iyi
dişimize göre derseniz anlarım.
(40 rakamı deyimdir)
Printable View
Haa şunu diyeyim çok kere yazıp yazıp silmiştim
gedza içn daha iyisi yok demeniz yanlış bistte 40 tane firma sayarım daha iyi
dişimize göre derseniz anlarım.
(40 rakamı deyimdir)
Gedzanın gelen son bilançosu şaşırttı beni. Ama yine de fiyatladığını, ederinde olduğunu düşünüyorum. Kalite ama, bulunmaz bir kumaş değil bence...
Sen say ... al sat ..kimse bişey diyemez...
Göreceli kavramlar bunlar.o nedenle adı piyasa zaten.
Benim için daha iyisi yok... Bahsettiğim fiyatlama olarak algılanmamalı.
Ben Anadolu gıda içinde aynısını söylüyordum, Ülker olduktan sonra bişey demedim, yazmadım.
Ben Gedza yı güncel oluşumlar ile değerlendirmiyorum.( Bunu herkez yapar,yapıyor) Anlamsızdır ,şirketleri güncel bilgiler ile değerlendirmek.
Önemli olan gelecek ile ilgili şirketi değerlendirebilmek.
Gedza, işc, Tümosan, pkart, durdo,intema...
Geleceği planlayan şirketler. O günler geldiğinde konuşuruz tekrar.
Sende ciro arttı diye alır, satarsın..cool:;;
craps, pawnstar, svilengrad
Bu arada gedzayı beğenmediğim çıkarılmasın, firma temiz bu fiyatları hak etmiyor değil elbet daha yukarısınıda hak ediyor, gidecek fazla yolu yok benim kriterlerimle.
Güncel Bilançolar benim icin çok önemli değil, Önemli olan yatırım ve vizyonlar..
İntema hangi dönem iyi bir bilanco verdi ki !
Ama geleceğin diğer tahtaları dan...sebebini zaten taşıyan yatırımcısı biliyor.( Sn Bülent Bey oglunu neden yönetim kurulu başkanı yaptı, başka şirketimi yok biricik oğlu için)
Yada Tümosan ,bilançosu önemli mi? Vs...
Satrancı bilmek demek taşların ne yöne gittiğini bilmek demek değildir. Şah için vezir vereceğin gibi ,piyon u vezir de yapabilirsin.
Bazen zorluyorsun beni komutan, piyasa seni içine almasın...sen piyasanın içine gir... Borsa mantığını öğren....Herkezin gördüğü baktığı bilanço ve Herkezin gördüğü baktığı grafik ile bı yere gidemezsin.
Olay şu dostlar;
Beğendiğiniz bir şirketin hissesini alın ve atın bir kenara. Uzun yıllar bekleyin, hedeflerinize geldiğini kısmet ile tabiiki görürsünüz.
Kimileri için, Gedza, Durdo, Plastik kart...
Kimileri için Ege gübre, Jantsa, Alcar...
Kimileri için Karel, Kafein, Fonet...
Kimileri için de Başka hisseler...
Olayın Mantığı budur...