+1
Bu at hırsızlarının oyunlarına doyum olmaz
Printable View
Bir hisse son bir sene dibine yaklaşmışken ve çok iyi teknikci değilsen asla satılmaz.. hele ki kozaa nin sonu belli ve yatayda en fazla bekleyecegi zamanlar net belli sadece beklemede kal.. tarih tekerrürden ibarettir nasil olsa yine çıkacak.. bundan şüphen olmasın.. bu arada eğer ilave yapabiliyorsan bekleme süresini kısaltmış olursun.. daha öncede yazdım moral bozmaya 4.97 görsede hiç gerek yok.. indiği gibi çıkar hiç merak etme.. geçmiş istatistlikler yalan söylemez.. sadece yapman gereken anlık gazlara gelme ve anlık kararlar verme zarardayken.. bu tür büyük hisselerin içine eden günlükçüleri anlik takip edersen moral bozukluğun düzelmez..nacizane gecmisten tecrubeyle tavsiyemdir..
Zararda iken niye satilmasin? Nereye kadar düşeceği belli mi? Gerektiğinde kol kesmekte fayda var. Satıp sonra alttan alıp lot arttırmak bence çok daha mantıklı. 7.02 ve 6.94 te sattım. 5.96 da aldım 6.13 te yine sattım. Yine bekliyorum yine alttan alıp tepkide satacağım. Kendi açımdan 3.6k lot arttiyorum mevcut fiyattan alırsam. Stop candır. Beklemek stres , zaman kaybı ve hüsran.
Risk almayan kazanamaz