Altını yazdım altın sayfasına hafta sonu. Pazartesi ons önce 1325 şi öper sonra 1300 e gelir diye. Trump Meksika yaprımında geri vites yaptı. Bu ay sonu g20 zirvesinde Çin lideriyşe görüşecek. Beklenti ordada geri vites yapması.
Printable View
Altını yazdım altın sayfasına hafta sonu. Pazartesi ons önce 1325 şi öper sonra 1300 e gelir diye. Trump Meksika yaprımında geri vites yaptı. Bu ay sonu g20 zirvesinde Çin lideriyşe görüşecek. Beklenti ordada geri vites yapması.
Ons altın 1350 geçilmeden altına bulaşılmasın hatta 1400 üstüne atılmadan alınırsa can sıkabilir. 5 yıldır geçilmedi çünkü 1400 dolar.
Ahanda geri vites sşnyali geldi bile..
FORTUNE TÜRKIYE - 11 Dakika Önce
Trump’tan, Huawei’ye yeşil ışık
ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Çin ile ticaret müzakerelerinde ilerleme sağlanması halinde Başkan Donald Trump’un ABD’nin Huawei’ye yönelik yaptırımlarını gevşetebileceğini söyledi.
Petrol kapanı olarak adlandırılan bazı yer altı yapılarında birikir. Petrolün bu durumu çay bardağındaki çaya bandırılmış bir kesme şekerin gözeneklerine dolmuş hâlde bulunan çaya benzemektedir. Bu şekilde bulunan petrol, hazne kayanın çatlak, yarık ve gözenekleri içinde milyonlarca yıl saklı kalmayı başarır.
Benim hatırladığım kadarı ile bu şekildeydi petrolün bulunduğu ortam, boşluk degildi yani.
Jeolog veya maden mühendisi bir arkadas varsa, konuya açıklama getirir umarim.
Buralarda bazen İmamoğlu parti aracı geçiyor, hoparlorden seçim şarkısını söyleyerek.
Bazen de akapenin aracı geçiyor, ilginçtir malum şahısı öven şarkılar söyleyerek, sanki aday kendisi.
Binali'den bahseden seçim aracı görmedim henüz...