Biz yatırımcılar olarak, Cimer üzerinden TMSF ve SPK ya yukarda belirtiğim mahkeme sürecinden bahsederek müracaatta bulunmamız zaruri olmuştur.
Ayrıca Genel Kurul yapmak ıçın engeli kalmayan şirkete de email atmamız yerinde olacaktır.
Printable View
Biz yatırımcılar olarak, Cimer üzerinden TMSF ve SPK ya yukarda belirtiğim mahkeme sürecinden bahsederek müracaatta bulunmamız zaruri olmuştur.
Ayrıca Genel Kurul yapmak ıçın engeli kalmayan şirkete de email atmamız yerinde olacaktır.
Ali bey mahkeme süreci ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederiz, şirket kap a dava sürci ilgili bilgi paylaşmıyor, yalan yanlış haberler ile hissede manipulatif hareket yapıyorlar, ben yatırımcı olarak sirketin Genel Kurul yapması için spk tmsf ve şirket nezdinde girişimde bulunacagım, elinde koza ipek hissesi olan herkez girişimde bulunmalı
Arkadaşlar artık mızrak çuvala sığmıyor, istinaf kararını verdi firari olamayanların müsaderesini onayladı, ancak şirketten tek haber yok, istese hemen Genel Kurul yapar, biz yatırım cılar şirketi genel kurul kararı almaya zorlamalıyız
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/di...tak-mi-kalacak
buradaki problem budur ? iş biraz karmaşıklaştı. akin ipek davasinin 1 yil ertelenmesi gerdi piyasayi
benim oyun planimi da bozdu ? zarar yok ama beklentilerimiz uzağa ertelendi gibi
bir durum değerlendirmesi yapmam lazim sahsen
Yer çekimine muhalefet etme sal gelsin keke. Bana spotta hisse basi geçirdiğin 1 lira 20 kurusu ben senden viopta almazmiyim. Bak 60 kurusunu geri aldim. Sal aşağı bu hafta 70 kuruş daha helalleselim bitsin bu işkence. Ondan sonra yüzüne bakmam istersen uranyum bul. Hadi oğlum malı garantiye yık sal aşağı.
TMSF ye hisseler yeni devroldu. Bu da bir aşamadır. Eğer ülkemizde biraz hukuk varsa ilk mali yıl bitiminde Olağan Genel kurul yapılması gerekir. Şu anda yönetimde olan TMSF görevlilerinin yasal yükümlükleri bunu gerektiriyor. Aksi bir durum zaten hukuka aykırı.
Sözkonusu sorunlar ve konular için TMSF başkanı yasal düzenleme ile yıl sonuna kadar halledileceğini beyan etti. Benzer sorunlar sadece KOZAL grubunun değil Türkiye'nin genel sorunu. Her an bir yasa düzenlemesini beklemek doğru olacaktır. Süreç uzun olmayabilir.
Tmsf bşk Muhittin bey haziran ayında teslim olacak 1 jet oldugunu beyan etmişti 46 milyon dolar değerinde ATP havacılık ilgili bu konu ile bir gelişme oldumu ?
Ayrıca Koza anadolu metal bilançoda Angels Marmaris değeri 100 milyon tl gibi çok düşük değerleme söz konusu yeni değerleme yapılması gerçek değerini ile ilgili bir çalışma söz konusumu ?
Hissedar
1 Temmuz da mail attım bakalım cevap gelecekmi ?