Bunlar BIM ı karanlık odada basmasaydı iyiydi. Çok kıllandırdı beni.
Printable View
Bunlar BIM ı karanlık odada basmasaydı iyiydi. Çok kıllandırdı beni.
LOT ADETINI SİLMİCEN İŞTE ABİCİM , 1000 LOT MU 100000 LOTMU işin sırrı orda işte madem hava atmayı seviyosun delikanlı gibi paylaşcan. Benim götümden terler fışkırıyo 300-400 bin liralık mal aldığımda senin gibi öğrenci paralarıyla oynamıyoz biz , çok tav ettin beni bugün..
o faizler mike mike yükselecek dedik mi. dedik.
bilmiyorsan öğreneceksin. öğrenmiyorsanda deniz hocayı takip edeceksin.
deniz hoca daha ne yapsın :he:
anasını avradını demiceksin:kahkah:
Fikir cimnastiği açısından düşündüm.
Bence sermaye yeterli gibi, çok iştiraki var gerekirse bir iki tane satar serbest sermayeyi daha da artırır.
Öte yandan bankanın kontrolünü personel tek başına alır ise değeri bence katlanır. Gerekirse Koç ve Doğuş gibi bankaya müşterek ortak da alabilir. Çok yabancı banka kapımızı çalıyor milli kalmak için cevap vermiyoruz denmişti.
Holding yapsına geçeceğiz diye çok açıklamaları da olmuştu geçmişte ama çok fazla vergi doğuyor diye vaz geçmişlerdi diye hatırlıyorum.
Ak Sigorta içinde Akbank hissesi vardı bir alengilli durum ile onu aldılar SAHOL verdiler sonradan vergi cezası geldi. Mal müşavirler daha iyi bilir belki mevzuat değişmiştir.
Akşam seansı çok güzel gidiyor 400 aldılar aşağı.. 1230”un üstünde haftalık kapandık kapandık. Kapanmadık seneye taşırız banka hisselerimizi..