beklemiyorum.
ihtimali oldu diyorum.
düşse hemen alacam da.
Printable View
dow toparlamazsa yarin bize iki kati zopa atarlar durum iyi gozukmuyor abd verilerinden sonra duzeldi duzeldi yoksa vay halimize sonra gidin kimi boykot ederseniz edin..burasi borsa forumu poz olanda yaziyor olmayanda olan mantikli yaziyor olmayan kuru gurultuye neyin ne oldugun farkina varmadan..bireysel niye boykot yapiyoruz devlet niye boykot yapmiyor ayni israile yaptigimiz gibi ticarete devam halka boykot edin soyleniyor..yetkili makamlarin elinde madem yapacaksiniz boykot yada soylemeyeceksiniz topu halka atipta bisiler yapiyor gibi gorunmeyeceksiniz.
bu konularda konusmak bos ve yersiz gecmistr cok konustuk degisen bir sey goremedik konusanda konussun nasilsa bir zaman sonra bos oldugunu anlayacaktir
Bu arada piyasa tetsine döndü avrupaya ve vadelilere verdiler sopayı
Altın düşmeye başladı
Petrolü bir daha gömdüler sabah hepsi artı yada yataydı
arti kapatsin kac gundur zopa yemekten halimiz kalmadi biraz kendimize gelelim 1 hafta boyunca zopami olur insan arada dinlenir hic acimiyorlar..bugun artiya donmezse yarin donmesi icin gecerli iyi bir sebeb lazim nerden bulacagiz o sebebi
Trump gidersem ne olacağını göstertiyor.
1 hafta öncede korona vaka sayısı aynıydı.
Oylama devam ederken bu durumun kasıtlı yaratıldığını düşünüyorum. Trump ı çıkarabilecek mi bakalım babalar...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi