Printable View
Apara'da yorumcular, bist bir süreliğine bitmiştir. Karı realize edip çıkılabilir dediler.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Apara'da yorumcular, bist bir süreliğine bitmiştir. Karı realize edip çıkılabilir dediler. Mert var mı üstad içinde. Varsa o iyi bilgi alıyor. Doğru olabilir belki...
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Ne Amerikasi üstad Birleşik Arap Emirlikleri diyor. Hatta Amr Ali Baghdadi diye bi arap var yönetimde. Alıntı: Originally Posted by Blueberry Özsermaye karlılığı da yok şirkette. Ustadim ben bildiklerimi yazdim Siz hic birseyi begenmiyorsunuz İtne gibi primlenmemis ariyorsaniz baska yok
Alıntı: Originally Posted by Magician Mert var mı üstad içinde. Varsa o iyi bilgi alıyor. Doğru olabilir belki... Vardı, Işık Ökte ve Orkun Gödek'de vardı. Tüm riskli varlıkları satma fikri oluşturdu bende yorumları. Kısa vadede ümit yok görünüyor.
smart alt pazardaki aranılan hisse olabilir
Alıntı: Originally Posted by myfinans Vardı, Işık Ökte ve Orkun Gödek'de vardı. Tüm riskli varlıkları satma fikri oluşturdu bende yorumları. Kısa vadede ümit yok görünüyor. İçeriyle alakası iyi o elemanın.
Alıntı: Originally Posted by harunlu smart alt pazardaki aranılan hisse olabilir O benimde dikkatimi cekti ama lot sayisi bakimindan armada oncelikli tercihim
Alıntı: Originally Posted by Magician İçeriyle alakası iyi o elemanın. Evet sözünü de sakınmıyor, objektif yorumları var.