https://i.hizliresim.com/OrMYZn.jpg
Printable View
10 kurumdaki toplam pay yüzde 80 lerde kağıt bana göretoplu gibi 1 lere hareket gelebilir yoksa martı bizi geçecek:)
yarın çok önemli açılışta alıcılı 77 üstü kalıcılık olursa 80 ler kapanışı beklenebilir....
borsada bankalar karlılık az,inşaat ve türevleri çimento vs şirketler durgunluk var...tarımsal hisseler her zaman karlılık yazma potansiyeli olanlardan...TRİZM gerek ülkemiz ve gerekse ekonomimiz için can suyu olmuştur....oğlum ülkenin en büyük trizm (seyehat)acentalarından birinde çalışmakta Antalya da...tüm oteller ful çekiyor ve hava alanında nefes alınmıyor diyor...şirketler kar açıklar,açıklamaz ki ülkemizde patronlara hesap sorulmaz,sorulamaz...
gelişen,büyüyen ve en hareketli sektörlerden .........
yatırımcı er yada geç fark edecektir....2 aracı kurumla baskılanan hisse zincirlerini kıracaktır diye düşünüyorum...
borsa
patron
ve
patinaj..........izleyip göreceğiz.
Bugün beklenilen 2 hareket tipi var ben seans açılmadan karaktersiz şişko ve adamlarına peşinen sövüyümde nasılsa boşa gitmez.Geçmişe saysınlar.Beklenen cuma bu olabilir 0.8 ve üzerine artık atabilir yada klasik ********lik örneği 77-78 arası az bir işlem yapıp 0.74 e geri basabilir bence bunu yapma ihtimali daha yüksek.Çünkü şeref yoksunlarının ne düşündüğünü bilmiyoruz.Ya yeni Ky lere mal iteliyecek ya da eldeki Ky leri daha çok sıkıştırıp ellerindekileri alacaklar.Biz peşinen sövdük ..ytd.