Sonra gelsin desin ki Dolarınızı satın da benim yandaşım ucuzuna Dolar alsında dötü kurtarsın. Çok beklerler...
Printable View
Bankadayım döviz bozduyorum anadolunun bir ilcesinde. Ufak tefek sohbet oluyor çalışanla, konu Türk lirasını dövize cevirenlere geliyor. Kurdugu çümle : ilerde onların ailelerinden çıkar... bu sözü sarf eden hiç okuma yazması olmayan bir insan değil... bu ortamda tanımadığınız insanlarla bu tarz tartışmalara girmek bence cok riskli.. kaldı ki ortam daha gerilmedi, o zaman neler neler olur...
Bir gün eğitimli bir arkadaş dolar 3.3-3-3.9 bandında dolanırken abi herşeye zam geliyor birikimleri ne ile yapalım , dedim git döviz veya altın al , adam ondan sonra euro cu oldu ve her gördüğünde teşekkür ediyor....Akıllı adama öğüt iyilik olarak sana dönerken aklını ahaber le kurtlandırmış adamda ise düşmanlık hissi oluşturur...Buna dikkat etmek lazım....
cahillik en buyuk silahtır
Yatırım profesyonellerin işidir duygusallık olmaz bugün $ alirsin yarın onunla ninenin gulbahcesine girecek halin yok,[emoji28] Tl e girersin sırayla bu işler, [emoji6]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu muhabbetler sizi üzmesin Kutsi Bey, [emoji3]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.