Şunu da eklemek gerek. Bu adam gelmeseydi patronun eline kalmıştık. Şimdi sürünüyorduk. Geçen çıkış ta gruplar etkin oldu. Şimdikinde ise Uçar. Hakkını teslim edelim.
Printable View
Şunu da eklemek gerek. Bu adam gelmeseydi patronun eline kalmıştık. Şimdi sürünüyorduk. Geçen çıkış ta gruplar etkin oldu. Şimdikinde ise Uçar. Hakkını teslim edelim.
Ne demek bilmiyorum.. emlak konut piyasası kolay anlaşılır bi piyasa .. herkes yaklaşık olarak hesap eder kendisi.. ona göre riskini alır.. uygun gördüğü fiyatta işlem yapar.. yıllar önce bu hisse çok ucuz ama uzun süre beklemeyi göze almayan girmesin hisseye demiştim.. eski spek bizimle kesinin fareyle oynadığı gibi oynadı üçkağıtçı muratlı vardı hatırlayanlar bilir.. onlarda çok para kazandı ama hisse fiyatında değildi… hakkımızda hayırlısı olsun.. şimdilik nazar değmesin arsamıza..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir gün taban görünce de sakin şoka girmeyin her gidişin bir de dönüşü vardır unutmayın temkinli olmakta fayda var.
Amacım korkutmak değil. Temkinli olmak.
Bugün bank of tek alıcı 31bin lot şimdilik hayırdır kimdir bu bank of...bilen varmı haber mi var.
214.40 üzeri güzel..bunun üzerinde de 234.34 desteği var..
Yıllardır çok tavan da gördüm çok taban da ama hiçbir hareket arsanın gerçek değerini değiştirmedi.. arsaya meteor düşmezse, belediye yeşil alana çevirmezse yıllardır çıkmayan imarımızı, bence bir sorun yok… kısa vadeli düşünenlere dikkat etmeli yine de sonuçta speklerin cirit attığı bir tahta..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi