https://www.hisse.net/haber/cmbtn-eg...lli-oldu-22282
Printable View
Endex te manipülasyon yapılan onca kağıt varken onlar düşer . Bankalar Düşen faiz ile zarar eder . Enflasyon ile karlar yok olacaktıur ama EGEEN ihracat kağıdıdır ona bir halt olmaz. Fiyata dikkat et 19200 TL den buraya geldi . Her hisse tepki verdi. Bilançosu KÖTÜ olanlar dahi tepkisini verdi. Kar eden Yatırım Yapan Egeen ise yatay da dahi kalamadı . Burası dibinin dibi dir !..
Düşerse Spekülasyondur geçicidir. Bunu da zaten bilanço ile göreceğiz Kötü bilanço açıklar ise O zaman adama sorarlar 35 Milyon Euro yatırım neden yaptın . Bizim kazanılmış eski karlarımızı temettü olarak vereceğine yeni FAbrika arsası kiralayıp üstüne yatırı ( Mezarı) neden koydun. KAr bilançoda dururken neden zarar yazdın ? derler.
Borsada yatırım yaparken gezegenimize Ay düşer mi diye olasılık hesabı yapmak olmaz. Bu kadar kötü olay oldu bir tane daha olursa ona da bu yatırımcı aşılandı Yemezler derim Gülerek karşılarım.
Sabah sabah oğlum sordu zaten . MB de zart zurt olmuş ne dersin bu gün ne kadar eksi olur BiSt dedi, güldüm. Millet şerbetlendi Bu milleti akrep soksa güler geçer bence Artı açar dedim. Hayret etti. Bunda hayretlik bir şey yok ki. Tüm kötü olaylar oldu hatta olmaması geren kötü olaylar dahi oldu. DAha kötüsü vız gelir tırıs gider artık. AL dedim. Oğlum 6 ayda 1600% yapmış olsa tmm haklısın derim. Bundan sonra hiç bir şey koymaz bana. Hatta maçası yiyorsa 200 TL yapsın birer birer değil beşer onar alırım da bu millet bana bırakmaz şirketi satın alır. HAydi hayırlı sabahlar keyfinizi bozmayın.
Bedelsiz e kafayı takanlar 19200 TL den ayrıldı arada gelirler . Bilanço için alanlar 350 TL - 550 tl Arasında aldılar 19000 Civarı bende dahil verdiler . ben 14000- 16000 aralığından döneceğini düşündüm bedelini ödedim. Merak etmeye gerek yok geleceklerdir. Hepsi Temel analizi iyi biliyorlar .
Egeen Allah seni bildigi gibi yapsin yillarimiz gitti senin yüzünden yillarimiz!Yaptigin yatirimi da girdigin sektörü de kurdugun start upi da fiyatladin da böyle sürtüyorsun değil mi 7887lerde!!!Ettigini cekesin!