10 yıldan beri CEMAS alır satarım. Ben bu hissenin ciğerini bilirim ciğerini.:halay::oleyo::plc:
Printable View
10 yıldan beri CEMAS alır satarım. Ben bu hissenin ciğerini bilirim ciğerini.:halay::oleyo::plc:
Panik yapan gitti ne heyacan be öldük öldük dirildik
Bütün hisseler hep 4'cü tavanda bocalar,bunu defalarca belirtmiştim,ama hernedense bu bmeleke sökmedi,2.96 tavanda-0 80 olup batacak denilen hisse füze oldu uçtu,numunelik 1000 lot bırakmıştım aynen bunda bıraktığım gibi,vay be 1000 lot 800 l idi,şu an 2.960,resmen oraya çıkacağına inanmazdım...bu ise şu an 1.23.
4ncü kez devre kesici.. ayıp bea.. eksiye giderken tabanda devre kesici, yukarı giderken %3-5 de devre kesici.. yürütmemek için uğraşıyor BISTTECH
Gerçek Dökümü yaptılar Bugün bürüte sokmak için var gücüyle devam ettiği anlamına da gelinebilir satın kacın kurtulun
% 1000 brut takas gelir bilerek yapılıyor bu demektirki hisseye giren yamyamları bertaraf edip yola devam edecektir
Taban yapıyor 1.4 tan -1.17 ye devre kesici yazık günah kaç kademe var adam 7 24 ekranamı bakacak bide iş bankası ne lanet bir banka sürekli teknik neden dolayı hata veriyor işlem yaptırmıyor adiler sanki kasti olarak engellemeye çalışıyorlar