Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Şu aracı kurum firmasından iş teklifi mi bekliyorsun Hala kim daha uzağa cüydürecek Bunun yarışı :kahkah: Ama bak ben dun soz verdim Sen tuttursan aslan diyecektim Artik hasan abi de barisalim
Alıntı: Originally Posted by Webster Ama bak ben dun soz verdim Sen tuttursan aslan diyecektim Artik hasan abi de barisalim Hala aynı döngü Sıkıldım bundan
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hala aynı döngü Sıkıldım bundan Herkes notunu veriyor...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hala aynı döngü Sıkıldım bundan Ooo çamur yok, karaoğlan haklı hem tahmini de yakalamış, ama atışın siz yaa, emmi de vuruşsun forum böyle güzel ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Foncafe olarak bir organizasyonda biz yapalım bari. https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post3941215 Atışmayı bırakın da buna ne diyorsunuz?:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Atışmayı bırakın da buna ne diyorsunuz?:) Webster isimli üye gelirse fizan olsun isterse geleceğim
Alıntı: Originally Posted by aydinc Webster isimli üye gelirse fizan olsun isterse geleceğim Yan hesabını yollar belki.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yan hesabını yollar belki.:) Ustadim Sizin adaletinizden suphem yok Bu aydina bir ceza ve kural uygulayin o kabul etsin ben de bir daha ona kardesim diyecegim