Printable View
Alıntı: Originally Posted by bb79 altına çakma zamanı geldi. çok yükseldi. ytd. Margin yiyen fonlar çaktı şimdi kim cakabilecek?
Alıntı: Originally Posted by secbul Margin yiyen fonlar çaktı şimdi kim cakabilecek? Hayvan çok diri...
Alıntı: Originally Posted by secbul Margin yiyen fonlar çaktı şimdi kim cakabilecek? ben 15 dakika geriden geliyorum maalesef. fakat hala yüksek borsalar yeteri tepkiyi vermedi etraf yeşillensin muhabbeti ama altın biraz abarttı. bence. ytd.
Alıntı: Originally Posted by secbul Margin yiyen fonlar çaktı şimdi kim cakabilecek? Investingte altin 1668 , xauusd 1590. Hoc bu kadar fark olmamisti. Yeni pozu neye gore acacagiz
altın vadeli nasıl oluyor... orda kaç kaldıraç...
Dow korkutup yine devreyi kesti.
Alıntı: Originally Posted by bb79 ben 15 dakika geriden geliyorum maalesef. fakat hala yüksek borsalar yeteri tepkiyi vermedi etraf yeşillensin muhabbeti ama altın biraz abarttı. bence. ytd. Bitcoin 20000 dolara gitti bu ecnebide para bitmiyor. Altın belki aynısı yapar.
Alıntı: Originally Posted by metalurjist_88 Investingte altin 1668 , xauusd 1590. Hoc bu kadar fark olmamisti. Yeni pozu neye gore acacagiz Tam onu yazmaya geldim. Gram altin hesabı yaparsan tradingviewinki dogru gibi.