Originally Posted by
Maximetu
O yuzden Murat gigin in elinin uzandigi herkesin temizlenmesi konusunda Ali pandiri desteklemek lazim . Hizmet tarafi ve Gubre tarafi gayet iyi , tarimi da bosaltiyor pandir onu da satacak belli oldu . Insaatta bu pisligi temizlemesi konusunda Berker kizlarinin destegi onemli . Murat gigin denen pisligin ve kayinbabasinin bu sirketteki lotlari sattirilmalidir . Donen dumenler ispatlanip karsi cephe alinip sirketten hisselerini satmaya zorlanmalari saglanmalidir!! O yuzden ben Pandiri destekliyorum , gecen sene 17 bin kisi olan insaat 10 bin kisiye dusmus . Yaklasik 7 bin kisi eksilmis kisi sayisi . Backlog ise ayni . Ortalama 1000 dolar olsa 7 bin kisi 80-85 milyon dolar senelik yuk azaltilmis, simdi daha da agresif olmasini bekliyorum . Daha gidecek 3-4 bin kisi daha olduguna eminim ozellikle es dost akrabalari milletin beyaz yakalarin temizlenmeli. Tum ihale , satin alma ve yonetim kadrosu yenilenmelidir. Murat gigin ile baglantisi olan hala ona itaat eden pislikler ilk firsatta sirketten defedilmelidir