Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Çok daha iyisini Tavşanlı'da yediririz, hiç kuşkunuz olmasın. Benim yok :he: :bravo:
Bişey soracağım, hiç bir araya gelmiyor musunuz? Şöyle püfür püfür bir yerde 70lik devirsek kişi başı?
Alıntı: Originally Posted by hamdido Sizlere afiyet olsun, ben dinlencedeyim. Ben de oradaydım ama bugün geldim Dedecim :) Damnatma amaçlı çıkar :oleyo: Afiyet olsun Sofra.
Alıntı: Originally Posted by 70lik Bişey soracağım, hiç bir araya gelmiyor musunuz? Şöyle püfür püfür bir yerde 70lik devirsek kişi başı? Buradakiler; kimin dişinin, hangi eti, ne zaman kesip, kesmediğine kadar birbirlerini bilirler efendim :oleyo: O dediğinizi muhtemeldir bugün yaparım. Afiyet olsun.
Alıntı: Originally Posted by 70lik Bişey soracağım, hiç bir araya gelmiyor musunuz? Şöyle püfür püfür bir yerde 70lik devirsek kişi başı? 70lik mi 700luk mü demek istediniz ? :kahkah: :kahkah: Sayın İnferno sırf 2 70lik içmedi mi ben bugün alkol aldım demez :bravo: Diğer büyüklerimizi hiç anlatmayayim size :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Buradakiler; kimin dişinin, hangi eti, ne zaman kesip, kesmediğine kadar birbirlerini bilirler efendim :oleyo: O dediğinizi muhtemeldir bugün yaparım. Afiyet olsun. Bu bir iltifat mı yoksa ekibe yaşlı mı demek istiyorsunuz ? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya http://i64.tinypic.com/2ldx6kz.jpg Bu sandalyede Reha GAYA vardı, nerede len bu bakışları! :kahkah: Alıntı: Originally Posted by 70lik Bişey soracağım, hiç bir araya gelmiyor musunuz? Şöyle püfür püfür bir yerde 70lik devirsek kişi başı? Heç bir araya gelmeyiz, efendim! :kahkah:
Afiyet olsun sofra..