Originally Posted by
BorsaBilgini
12 senedir derimoddayım daha 2 gün tavan yaptıgı baki degildir 12 senede belkide 10 u gecmez tavanı onuda ertesi gün mutlaka vermiştir hele hele aylar varki günlük yüzde 6.7 pirim yaptıgı yok yahu arkadaş bir de sen pirim yap hicmi hisseni borsada takip etmiyorsunuz dün 20.095 lot bugün 20.093 bu hergün böyle haftalık 100 lotun ya altı ya az üstü satsan satamazsın alsan alamazsın alırsanda hemen basarlar yıgınla hisse gözümüzün önünde hergün yüzde 10 yüzde 20 pirimli biz ne zaman bir gün degil iki gün yüzümüz gülerek seansı kapatacagız yıllar önce geri alım yapın dedim zafere paramız yok dedi hisselerine bakmaz mı ümit bey dedim sorsan hisse fiatını bilmez bakmaz dedi yeminle ben daha ne diyeyim aldıhım güne lanet olsun bilancoyu bekleyecegim eger allahtan korkup gercek bilanco acıklarlarsa önceki yazımda yazmıştım her şeyin tarihi sonuclarını bekliyorum benim gibi bekleyenin oldugunu tahmin etmiyorum ama azda olsa 3.5 senedir bekleyen varsa hissesini bilancoyu görmeden satmasın e bay denen sistemin derimodu dünyadada tanıtacagına eminim ciroda karda patlama bekliyorum bu benim temennimdir her şey ortada temenni demiyorum gördüğümü söylüyorum ytd.