Telekonferansta Ilhan Hazar diye bir adami cikartmislar ve arkadas biraz evvel onu analistler onunde rezil etti . Butun pisliklerini tek tek sordu, sklms essege cevirdi Hepsini . Hala bakiyoruz ediyoruz palavralarini bi tarafina soktu
Printable View
Telekonferansta Ilhan Hazar diye bir adami cikartmislar ve arkadas biraz evvel onu analistler onunde rezil etti . Butun pisliklerini tek tek sordu, sklms essege cevirdi Hepsini . Hala bakiyoruz ediyoruz palavralarini bi tarafina soktu
Sayin Karani sizde ordaydiniz galiba libya sorusunu soran . Arkadasim gomdu oraya seref yoksunlarini da bunlarin surat kosele olmus artik yalama olmuslardir artik
Telekonferansın tekrarını dinleyebileceğimiz link var mı?
Konferans kayıdı var mı internette?
Ai Pandir’in Şu Nedenlerle konferansa cikmasi gerekir :
1) Holding CEO olduğu için - sorumluluk
2) katılan insanlar hissedar olduğu için - saygı
3) kendisinin yönetici olduğu dönemde neler yaptığını ve yapacağını anlatmak için - vizyon
4) verdiği sözlerin hesabını vermek için - hesap verebilirlik
Bu işin raconu budur ortak
Normalde oyle olmasi gerekir , ancak bu hesabi verecek insaat ekibidir pandir da suclu Tabi Ama kolay degil . Liderlik gostergesi degil , haklisiniz .
Valla arkadas katildi ben ondan ogrendim , link yok . Katilmak isteyen Caglar Gulveren e yazsin link atar , bana atmadi benim ana baci dalacagimi biliyor cunku