ben de yarından itibaren sert yukarı almasını beklerim. pozisyonlarımı da ona göre aldım, sasa hektaş işini çok fazla uzatamazlar daha yeni yıl rallisi yapacağız.
Printable View
Kıymetli Abilerim, Brent verisini nereden düzgün takip edebilirim?
Tarikatleri eledik, ulaşımı eledik, demir çelik zaten elenik, perakende gitti, bankalar gitti. Ee ne kaldı?
alanın satmama taahüdü yok..patroln satış yapamaz 6 ay, süre böyleydi galiba...315 in önemi şu...borsa çökmedikçe, artık bu seviyenin altına gelemez...buraya ne kadar yaklaşır, o da endekse bağlı...ya da savaş çıkar vs, orasını bilemem...aslında bufün güzel bir dönüş yapacaktı, ama düşen füze, şehitler...ve kara harekatı ihtimalinin artması havacılık hisselerine ek satış getirdi.
ana senaryom, seçime kadar en az 6xx lü fiyatlar, endeksin çoşkusuna göre 1000 li fiyatlar bile görülebilir seçime kadar.
artık bana azılı şortçu demezsiniz işalalh bakın yokarı yorumda yapıorum..ama uzun soluklu bi hareket beklemıyom yılbaşına kadar aşağı yukarı doldur boşalt misali olabilir...zirveyi görmüş olabiliriz yuzde 51 ihtimal(yada en kötü bu hafta görürüz.)...ytd ...
Çimento Holdingler tüp şişe kaldı.