Patron twitterden paylaşım yapmış.Hisse fiyatı ucuz diye paylaşım yapmışlar o da aynen öyle demiş..Paylaşım yapmak önemli degil hissene sahip çıkacaksın 3 lira üstü maliytli arkadaşlarımız var
Printable View
Patron twitterden paylaşım yapmış.Hisse fiyatı ucuz diye paylaşım yapmışlar o da aynen öyle demiş..Paylaşım yapmak önemli degil hissene sahip çıkacaksın 3 lira üstü maliytli arkadaşlarımız var
Patron bu tweeti attığında ucuz dediği değer 0,34 dolar şu anki fiyat is 0,37 dolar. Yani dolar bazlı %10 artış sağlamış :) bu arada benim maliyetim 2,88 tl yani hisseyi aldığım günün kuruyla 0,7 dolar. Ben TL bazlı kaybımı nasıl telafi ederim diye kara kara düşünüyorum. Dolar bazlı kaybımın telafisini hayal bile edemiyorum :)
Yukaridan maliyetlenen arkadaslar icin zor gunler ve hala sabir gostermekten baska carede yok...
Bundan sonra euro nun dusmesi ve hizli buyumenin getirdigi borc sarmalindan cikmanin emareleri gozukurse hisse farkli bir boyuta atlar yoksa buralara yada daha asagilara demir kazik cakar bayagi bir sure...
2.88 nasıl bir ortalama. Ben 1.75 ten bekliyemiyorum nasıl bir sabır olcak hayret
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl yani siz ne olmasını bekliyorsunuz burda bizim bile elimize verdiler
Ne adi bir kağıtsın arkadaş gün boyu 1.75 1.76 da kaya gibi durdun karanlık odada 1.71 e düşürdüler
Öncelikli beklentim endeksin yükselişe geçmesi ve 105.000 olduğunda hissede maliyetime ulaşmak. Sonraki adımı ise piyasanın durumuna göre belirlerim. Eğer pozitif gözüküyorsa hissede kalırım ve Sn. atomcu'nun maliyeti hedefim olabilir.