Printable View
Alıntı: Originally Posted by Mel1005 44 yaşında emekliye ayırdım kendimi , artık biraz da ezme zamanı.Biriktirmenin bi anlamı kalmadı hayatımda ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Nasil ayirdin o yasta Eyt de henuz cikmadi Coluk cocuk yokmu ustad?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz o linkteki fotolara baktınızmı. Baktim Medwig hangisi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya aydin millete akil verme Kendin batiyorsun milletide cekmr Nereye batıyom :kmk: Selçuk abim bilir Sen kendini koru sayın Webster bende makineler tıkır tıkır
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasil ayirdin o yasta Eyt de henuz cikmadi Coluk cocuk yokmu ustad? Sana ne Webster Napican milletin hayatını
Alıntı: Originally Posted by Webster Baktim Medwig hangisi Orda medwig var mı :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Baktim Medwig hangisi Elinden telefonu bırakmıyor diye yazmışlar, telefon olan herhalde.
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasil ayirdin o yasta Eyt de henuz cikmadi Coluk cocuk yokmu ustad? Gözden raporum vardı üstad
Alıntı: Originally Posted by Mel1005 Gözden raporum vardı üstad Gecmis olsun Ben de eyt ciyim Cikarsa dakka durmam