Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Syn aydin kardesim Sizin goruslerinizi her zaman begenmisimdir Bence de dediginiz gibi yapacak sanki...syg Saygılar abi
Alıntı: Originally Posted by Webster Yarin mumkunati yok ne zaman olabilir sn Webster? öngörünüz nedir? EFT ler çok az yükseldi saat 18:00 dan sonra Benim düzeltme ile ilgili öngörüm 117 binlerden döner, 117 bin sağlıklı yükseliş için gerekli duruyor
TIV yarınki fiyat 10,352431
Alıntı: Originally Posted by mrfatih ne zaman olabilir sn Webster? öngörünüz nedir? EFT ler çok az yükseldi saat 18:00 dan sonra Cuma olabilir...ytd
Alıntı: Originally Posted by mrfatih ne zaman olabilir sn Webster? öngörünüz nedir? EFT ler çok az yükseldi saat 18:00 dan sonra Ben TCMB ppk sonrasında satış bekliyorum Bana göre tabii
Alıntı: Originally Posted by aydinc Ben TCMB ppk sonrasında satış bekliyorum Bana göre tabii Olabilir aydin kardesim Piyasa kactir ppt sonrasi beklenenin aksinde hareket etti. Yine ayni dusum oladabilir...
Tcd tahminleri gelsin lutfen 2.78 diyorum Hadi hayirli ugurlu olsun...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Ben TCMB ppk sonrasında satış bekliyorum Bana göre tabii Evet her gün satış gelecek diye bekliyoruz. Normalde faiz indirimde borsa artması lazım. Sent from my iPhone using Tapatalk