Ah be Th nere gittin. % 10 düşüşlerde Tgt ile ben can havliyle sana koşar ,sen de her seferinde hazinenin önümüzdeki son kalan dağın ardında olduğunu söyleyerek huzur içinde tebessümle uyuturdun bizi.
Sen gittin gideli aktara döndü buralar :) :)
Printable View
Ah be Th nere gittin. % 10 düşüşlerde Tgt ile ben can havliyle sana koşar ,sen de her seferinde hazinenin önümüzdeki son kalan dağın ardında olduğunu söyleyerek huzur içinde tebessümle uyuturdun bizi.
Sen gittin gideli aktara döndü buralar :) :)
Tabi illa buradaki gibi olmayabilir ama .
Ayransiz demişti iş mahkemeye gidince ben yokum deyip çıkmıştı. Bunları mi kastetti acaba.Bir de Trump bakanlıklar üzerinde etki sahibi olsa da bu mahkeme karşısında pek etkisi yokmuş.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Jeton yeni dusuyor galiba yildiztozu. 100 kere isledik bunlari. Kimse gidip 50 dakkalik video seyretmez artik.
Mahkemeden buyuk problem var ortada.
Ayransiz da 2 sene Reza Canikligil'in pesine dusmus mahkeme yok deyip duruyordu. O zamanlar o kadar kavgasini ettik emsal yarattilar HA'dan, dosya devam edecek diye.
Bunlarin ustune yeni olan British Arab Commecial Bank ornegi var. OFAC 900 milyon pound ceza kesti.
Ingliz BDDK bu parayi odeyemez, bankanin rasyolarini bozar dedi. 4 milyon pound odedi banka.
https://i.hizliresim.com/W8JVEK.png
TH tedbili corona kıyafetle çalışıyor ..arayanların bilgisine
Yanliz seylerin ustune takilmamak lazim. Su anda bankaya OFAC'tan herhangi bir permutasyona kombinasyona hikayeye gore gelecek rakam 50 kere fiyatlandi. Bankanin problemi baska su anda ki o bile ikinci planda.