desperado hangi banka aktif rasyosundan ne kadar etkilenir sence kalktığı durumda.
Printable View
desperado hangi banka aktif rasyosundan ne kadar etkilenir sence kalktığı durumda.
Ne yalan söyleyim bu sertlikte bir düşüş benim hiçbir oyun planımda, hiçbir senaryomda yoktu...
Şimdi biz buralardan bu şekilde düşüp (U100)985' lere kafa attıysak, ağustos sonu eylül başı gibi ABD seçimleri fiyatlanmaya başladığında nerelere gelebileceğimizi hayal bile edemiyorum...
Benim tahminim Eylül AYI' ından itibaren tüm küresel endekslerin, abd endeksleri öncülüğünde, yüksek volatil ve düşüş eğilimli bir seyir izlemesi yönünde...
Biz daha düz yolda böyle vahşi dalgalara maruz kaldıysak dediğim senaryo gerçekleşirse ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum...
Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile okulların 31 Ağustos'ta başlayacağını duyurmuştu. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dün yaptığı basın toplantısında; “31 Ağustos'ta açılacak derken bunu temenni ediyoruz. Sağlıklı bir durum oluşursa, şartlar elverişli olursa bu tarihte açacağız demek istiyoruz. Aylardır hazırlanıyoruz.†dedi.
OKULLAR 31 AĞUSTOS’TA AÇILACAK MI?
Bakan Selçuk açıklamalarına göre;
* Okulların açılacağı hafta ne olacağını kimse bilemez. Bizim için birinci öncelik öğretmen ve öğrencilerimizin sağlığı. 31 Ağustos'ta açılacak derken bunu temenni ediyoruz. Sağlıklı bir durum oluşursa, şartlar elverişli olursa bu tarihte açacağız demek istiyoruz. Aylardır hazırlanıyoruz.
Sizin sözcünüzden alıntı, okuduğunuzu anlayamıyorsanız, bir kaç defa okuyun belki anlayabilirsiniz.
yahu kafan basmıyor mu senin? okuldan mail geldi diyorum yahu...daha ne konuşuyorsun? okul fantezi olsun diye mi açacak ağustos ortasında? defol git ya... şaka gibi...kafanızın içinde bulgur pilavı mı var arkadaş sizin? olanı gerçeği söylüyoruz işte...
koyacam şimdi okuldan gelen maili kıçının üstüne oturup kalacaksın...koyayım mı? sonra ağlama zırlama olmasın...
Büyük oğlum 8. Sınıf ve sınava hazırlanacak. Küçüğü 3. Sınıf.
Özel okullarda telafi eğitimi 17 Ağustos’ta başlayacaktı, 18 veliden ben dahil 3 Veli telafi eğitimine çocuğu gönderirim dedi. Bu yüzden küçüğün telafi eğitimi iptal oldu. Normal başlama tarihinde başlayacaklar.
Ama büyük başlayacak, 8. Sınıflar zaten sınav hazırlığı nedeniyle bir ay önce başlıyordu...yapacak bir şey yok, göndereceğiz.
Devlet okullarında risk daha fazla olabilir. Ama özel okullarda sınıf mevcutları 15-20 arası olduğu için, sabahçı öğlenci gibi bir sisteme geçilebilir.
Çocukların okuldan uzak kalan sureleri arttıkça eğitimlerinde telafi edilemez eksiklikler olacaktır. Hastalık riski var ama, daha ne kadar çocukları evde tutacağız. Zor karar, ben özel okullarda okulda eğitimden yanayım.