Btcturk’den paylaştım ben ama çok yerde de canlı veriliyor
Printable View
İşbankasında sabahtan beri alım satım 7.95 alım 8.36 satış.Çarşı karışsa iş doları ordan satmazdı.Gene de gece takip etmek lazım.Kararname falan reis sağolsun artık haftasonları da ekşın geçiyor.
Sağlık bakanı yeni haritayı açıkladı ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f9b3f95d87.jpg
Komşunun parası .!!!!
Mart 2001 ” 1 Bulgar Levası: 0,3 Komşunun parası
Mart 2001 — 1 Bulgar Levası: 0,3₺
Mart 2011 — 1 Bulgar Levası: 1,1₺
Mart 2021 — 1 Bulgar Levası: 5,0₺
Türkiye ile ilgisi, tweet i atan kişinin bilgi-tespit yapmak için değil ancak, olumsuz propaganda amacıyla yapmış gibi geldi.
Sayfasında reyting artırmak için yapmıştır muhtemelen.
Doların ani hareketinde youtube da çarpıcı başlıklarla (ancak içi boş) içerikle finansçıların 100 bin + izlenmeden yararlanmaya çalışmaları gibi...
Benim itirazım yapılan yorumun Türkiyede ki yapıyı tanımadan yapılmış olması.
Ülkede normal ekonomik kurallar geçerli olsa tespitlerle kestirimler yapılabilir.
Tanımdan yapılan öngörüler ise kimi yatırımcıları terste bırakabilir.
Mesela, MB nın ani değişmesi sonrası bu tip haberlerin etkisi ise 8,50 lerde dolara girenler şimdi nasıl kurtuluruz derdine düşmediler mi?
Daha bir kaç gün önce çarpık ekonomik göstergeleri öne çıkararak dolar 9-10 olacak diye yaygara koparırken, aynı kişiler 2. yarıyılda faiz 14-15 lere düşer demiyorlar mı?
Sürekli olumsuz haber bombardımanı yapılması malesef yatırımcıyı zengin etmiyor.
Aynı şeyleri, FETÖ nün darbe öncesi çok kaliteli TV leri, gazeteleri, ekonomistleri yapıyordu ve onun tek taraflı propaganda etkisinden ben dahil yanlış kararlar verdik.
On 20 January 2020, Zero Hedge's Twitter account, which then had 670,000 followers, was "permanently suspended" from Twitter for violating their platform manipulation policy.[13][54] Bloomberg reported that Zero Hedge had been informed by Twitter that the suspension was as a result of an article titled: "Is This The Man Behind The Global Coronavirus Pandemic?", in which they doxed a Chinese virologist at the Wuhan Institute of Virology.[28][14][55] On 12 June 2020, Twitter reinstated the account after an appeal from Zero Hedge and stated that the suspension was an error.[37]
Zero Hedge was banned from the Google Ads platform on 17 June 2020. An email from Google to NBC said that Zero Hedge violated Google's content policy that "explicitly prohibit[s] derogatory content that promotes hatred, intolerance, violence or discrimination based on race from monetizing." The violating comments were found on stories related to George Floyd protests.[56][57] Google lifted the ban in July 2020, after the management of Zero Hedge began moderating comments.[58]
Bu hesabın amacı, gerçekten Türkiye hakkında sadece finansal bilgi vermek amacı olabilir mi?