akçay haklı mı?
Printable View
geçen sefer yüzde 20 düşmüş endeks seçim belirsizliği... Tunca bey de gecn fos iniş demişti ama endeks cortladi
a niye Türkiyeyi öne çıkarıyorlar komşu arap ülkeleri var suudiler birleşik arap emirlikleri lübnan iran mısır bunlar önceliklidir.Onlar ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar beceremediler Türkiyeden yardım isterlerse Türkiye referanduma gider müdahil olur olmaz o ayrı konu yani kötü günde niye bizi öne sürüyorlar.Yani biz günah keçisimiyiz.Bunu söylerken filistinlilere üzülmüyormuym elbette çok üzülüyorum ama kötü günde kapımızı çalıyorlar ona bozuluyorum.Arap ülkeleri petrol satmasınlar önlemler alsınlar hiç bi hareket yok.Sonra Türkiyeye sen önden buyur.Böyle davranışlarda iyi değil yani.Türkiye 2 milyon suriyeliye bakıyor sudilerde tık yok alsınlar onlarda filistinliler paraları çok Türkiye ona buna yardıma koşcam diye cıscıbıldak kaldı.Arap ülkelerinde para çok trilyonlarca dolar Türkiyeye gelince nanik borç istesen hakeza bindereden su getiriyorlar.Yani bunlarıda konuşalım.Türkiyenin değeri bilinsin harcıyorlar bizi önden sen buyur diye diye. Kullanılmak saf yerine konmak gaza gelmek ben böyle şeyleri sevmem dürüstlük merlik varsa ölümüne atılırım ama yani gerçekten rahatsız oluyorum Türkiye kullanılıyor.
Kumar oynamak gibi...bilanço öncesi bir iki gün toparlama görüntüsü verebilirler...karar veremedim daha.....
ustadlar twiter akşam sohbet açar
borsada düşüş durdulsun diye
kredii mal alırken iyiydi