Bu işler artık reisi falan aşar.Bu suryapı şeyi hiç iyi olmadı.Ortalığı baya sallar.Ana kolonlardan biriydi.
Printable View
Akp li vatandaşlar da ayda yaşamıyor,onlar da çarşıya pazara gidiyor,yaşam kalitelerindeki şiddetli bozulmanın farkındalar.2000 2014 arasında ama öyle ama böyle akp bir refah ve zenginlik yarattı.Şimdi o dönem bitti,bizim halk pragmatiktir.Hani yüzde 28 alan ecevitin dsp si,özalın anapı,demirelin dyp si nerdeler ,onlar da baya muteber partilerdi.Akp nin dönemi bence bitti.Öyle de bitti böyle de,allahtan ince seçimi kazanmamış:))))))))
Hocam olay alininkini veliye velininkini aliye olayı değil,artık deniz bitti,oportunistlik yapılamaz,para yok,akp dahil kim başta olursa olsun acı ve gözyaşından başka bir şey vaadedemez,dağıtacak para yok ki,ortada batacak şirketler,işsiz kalacak bir halk ve ödenecek dünya kadar borç var.Gerçi o borçlar ödenemez ,başka şeyler olacak ya neyse.
Zaten beter oldu,yeter kısmını göreceğiz diyorum ben zaten:)))))))
Bozulma olsa da zenginlikten payını alan kesimin öyle 3 ayda sıfırı tüketmesi beklenmez.15 yılda bilekten omuza kadar bilezik yapmışlardır,veya varoştaki 500 bin eden evini 400 e satsa bile 10 yıl yeter. Bu durumda para bitti demek zor.Malum 1 milyon kazanan işyeri sahibi 900 kazanmaya başladığında battık bittik der. Borçta yakalanan da üzerindekileri başka tarafa aktarıp işin içinden çıkar. Neticede kriz yine döner dolaşır alın teriyle,emeğiyle kazanan,tasarruf yapana patlar. Arada birkaçı patlasa da beter olmazlar ve yeter demezler. Zaten geçmişten bildiğim bir örneği yok. Elbette adalet duygusu ve beklentisi olur ama adaletin farklı şekilde tecelli edeceğini ve ettiğini düşünüyorum,bu şekilde değil.