Çok incelemedim fakat nakit 50.000 tl gördüm..vadeli ve kkm var bir de sanırım.gerisi stok ve alacak
.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çok incelemedim fakat nakit 50.000 tl gördüm..vadeli ve kkm var bir de sanırım.gerisi stok ve alacak
.
Sn ada benim bildiğim stok dediğiniz zaten satılmış ama tapusu verilmemiş evlerin parası.O benim bildiğim zaten nakit para.
Sn Gp bizim ülkede inşaatçıya bir şey olmaz.Gelen iktidar da aynen devam eder.Öyle iki kat zorunluluğu falan olmaz.O kadar arsa yok .Ha öyle 30 kat falan olmaz o ayrı konu.Zaten yıkılacak bir sürü çürük ev var,onları yıkarlarsa bu şirketin inşaatını başladığı projeler bizi ihya etmeye yeter.Sadece abbasağa ,dolayoba ve göktürkü tamamlasa bizi zengin eder.Kartal loca ,beylikdüzü falan bir ton proje var da bence bu saydığım üçü yeter.
Sn hkm sizin kadar iyimser olamıyorum maalesef.hissenin geçmişini az çok bildiğimden..Yatırımcısına hiç bir faydası olmayan milyarlık karlar var sadece patron ve onun şirketi olan biskon yapı vb..yapılar kar ediyor senelerdir.bu bir ahlak sorunu maalesef.
O konuda elbet haklısınız.Bugün en güzel örneğini gördük zaten.Ama benim borsada güvendiğim patron da şirket de yok,hepsi çakal.Borsayı sevdiğimden temele de inandığımdan bu şirkete yatırım yaptım.Aslına bakarsanız çok da zarar etmedim.Devamı nasıl olur bilemem.Ama bu fiyat çok ucuz ben bu fiyatdan kar realizasyonu yapmam.
Batık yeşil gyo yu incelemiştim zamanında,tahtası ne zaman kapanır diye beklerken kağıt 20 kat prim yaptı:)))))))))) Kategorik olarak temeline inanmadığım şirkete bir lira koymam,ona koysaydım param 20 katına çıkacaktı,borsamız maalesef böyle bir yer.Aslında çok da para bağlamamak lazım da adrenalin mi seviyorum nedir,ben borsadan kopamıyorum,az ya da çok hep bir miktar param borsada oluyor.
Şimdi misal dolara bakalım nerdeyse bir yıldır zarardayız,ama doları olan korkulu rüya görüyor mu.Aslında orda da rasyonel olmayan bir durum var,dolar ucuz milletin elindeki doların değeri bu değil,dolar nasılsa artacak diye bekliyor,aylardır bir kuruş artmamasına rağmen moralini bozmuyor,altın da keza öyle altının onsu üç yıldır dünyadaki enflasyona rağmen artmıyor,altını olanlar demoralize oluyor mu ,borsaya da biraz bu şekilde bakmak lazım.Bu fiyat bu şirket için bedava ,çok da demoralize olmamak lazım,nasılsa değerini bulur arkadaşlar.Canınızı sıkmayın,ölümlü dünyada değmez :)))))))))