Originally Posted by
ressam
Benim üst katımda 2 dul kadın ve bir de 22 yaşında erkek yeğenleri oturuyor. Kadınlar evde iken hiç gürültü yok. Balkondan halı- kilim- inşaat atığı silkmelerine alıştık lakin kadınlar 5- 10 gün kaybolunca erkek yeğen müzik setini sonuna kadar açarak gece 03 e kadar anamızı ağlatıyor. Halası olan kadına ( tapu sahibi ) '' hanım efendi bu iş böyle olmaz. Yeğeninizle konuşun lütfen, toplu yaşam kurallarını anlatın '' dediğimde ; '' beğenmiyorsan, rahatsız oluyorsan gecekonduya git '' demez mi. O dakika bitirdim konuşmayı. Arkamdan konuşuyorken gittim. Ertesi gece 23 te kapım çaldı. Mercekten baktım, bu erkek yeğen. '' müsait değilim yarın konuşalım '' demeye kalmadı kapıyı tekmeleyerek, bağırarak tehditler felan. Polis çağırdım. Her katta kamera var. Kattaki 4 komşudan 2 si çıktı, sadece seyrediyorlar. Polis komşulara soruyor , onlar '' biz bir şey görmedik, duymadık '' diyorlar. Oysa kamera görüntülerinde koridorda görünüyorlar. Uzatmayayım , şikayetimi çektim zira yazamayacağım başka ilişki yumaklarına kurban gideceğimi gördüm. Şimdi ; O genç, '' ya bu adam şikayetçi olmadı, bana bir şey yapacak '' diye korkarak geziyor. Gürültü de kesildi. Kapıcı ara sıra benim ne yapacağımı öğrenmeye çalışıyor ( gencin sordurduğunu anlıyorum ) Oysa benim üniversitede okuyan bir çocuğum var, hayat kalitem yüksek, ne işim olur şiddetle, cezaeviyle.... Kaybedeceği bir şey olmayanlar vandallık yapar.